Mit csinalok rosszul? Mar mindent megprobaltam. Akiknek ejszaka rosszul aludt vagy felcserelte a napszakokat mikorra lett jobb es mitol?
Hanykor fekszetek le, hanykor kap utoljara enni, mikor kel fel ejszaka?
Miert tapszeres?
Biztos azért tápszeres mert nincs elég teje.
A fiam is ilyen. Sir, ri mai napig pedig 10 hónapos. 3 óránként kel este még mindig enni. Este ő a nyűgkirály.
Én ha sehogyse nyugszik bár még olyan kicsi volt nem hagytam sirni. De mostanra hagyom a kiságyába mert semmi se jó neki. 3 percig sir torkaszakadtából kiveszem eszik szépen és elalszik. Sajnos ez jött be nála. Mikor olyan kicsi volt mint a tied akkor ő még nappak is azt csinálta mint veled este a kicsi. Borzasztó egy időszak volt. Ott ment el a tejem is sajnos.
Hasfájás lesz az amúgy szerintem.
Tudom sanszos de este fürdesd meg kamillába és tovább ha szereti. Ne 2 perc legyen hanem kicsit több. Nálunk néha bevalt.
De sajnos kikellett nőnie. Már alig várom kinőjje ezt a kelést is mert félek mi lesz ha még mindig fog és megszületik a tesó. Elvérzek szerintem vagy passz.
Mindenesetre te próbálj meg nem idegesnek lenni mert azt megérzik.
Mi már szétmentünk a férjemmel mert na mindegy ez hosszú de a gyerekek mindig stresszek voltak tőle meg én is és ezt érezték. Nyugalom én azt mondom. Kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!