Szívbeteg gyermekek szülei vannak itt? Jó lenne
bszélgetni!
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 09:32
1/8 anonim válasza:
szia.az én kislányomnak súlyos szívizom-rendellenessége volt,új szívet kapott,szerintem hallottatok róla,ő Hanna baba.
2010. jún. 4. 09:36
2/8 A kérdező kommentje:
Mikor volt a műtét?mennyi idős a kislányod?Láthattam a tv-ben ugye?Nekünk a kicsi fiunk most 11 hós és már volt két műtét és ma hívom a Szívsebész mert előre láthatólag júliusban lesz a köv.műtét.A betegségünk nagyon összetett veleszületett szívrendellenesség.Nagyartériék teljes transpositiója,kamrai sövény hiány,tüdőverőér billentyű atresiája van.Nagyon félek!
2010. jún. 4. 09:49
3/8 anonim válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, de láttam én is Hanna babát a tv-ben. (Nem is gondoltam, hogy az ő anyukája is itt van a GYK-n.) Tüneményes kislány!
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy így ismeretlenül is mindkettőtöknek, és a babáitoknak is nagyon jó egészséget kívánjak, és kitartást, rengeteg erőt a betegséggel való harchoz. Remélem, hogy hosszú, gyönyörű élete lesz a gyermekeiteknek!!!!
2010. jún. 4. 09:55
4/8 anonim válasza:
én egy 10 hós kisfiú anyukája vagyok. én születtem lyukas szívvel ( a 2 pitvar között volt a lyuk és így keveredett a "használt" vérrel. 4 éves koromban műtöttek - addig vártak hogy majd kinövöm- addigra a régi 5 Ft-os nagyságú volt a lyuk. megműtöttek és azóta hál' Istennek semmi bajom. annyi hogy aktívan nem sportolhatok. a terhességem is teljesen problémamentes volt ebből a szempontból.
az anyukáknak kívánok sok erőt és kitartást !
2010. jún. 4. 10:01
5/8 A kérdező kommentje:
Mennem kell mert a kisdrágám felébredt ,de szivesen beszélgetek még bárkivel akár priviben is.
2010. jún. 4. 10:09
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Az én kislányomnak pitvari sövényhiánya van 4mm-es. Azt mondják, hogy éppen ez a határ arra nézve, hogy ha ettől kisebb akkor biztosan nem nyúlnak hozzá, ha ettől nagyobb akkor katéterrel be szokták zárni de leghamarabb csak 14-16 éves korában és 4 éves korig még záródhat spontán is (most 16 hónapos). Nekem azt mondták még, hogy ez egy olyan apró szívhiba amivel nem kell foglalkozni (azon kívül, hogy 2-3 évente ellenőriztetni kell) és, hogy akár élsportoló is lehet belőle.
2010. jún. 4. 10:18
7/8 anonim válasza:
Sziasztok!Hanna anyukája vagyok.igen,a tv-ben őt lehetett látni.most lett egy éves.
2010. jún. 4. 19:58
8/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én babám kamrai sövényhiánnyal illetve fő verőérszűkülettel született.Már volt egy műtétje másfél naposan most pedig a köv.műtétre várunk amin befoltozzák a lyukat a szívén.De maximum 6 hónapos koráig várnak a műtéttel ,tovább sajnos nem.Kedves kérdező,mesélnél magatokról?Hogy vagyok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!