Sok esetben kaptatok segítséget itt a GYAKORIKÉRDÉSEK oldalán? Mik voltak azok? Mennyi idös volt a babád amikor idetaláltál?
Babát szerettünk volna (már egy ideje), mikor felfedeztem az oldalt teljesen véletlenül.
Csatlakoztam a "Teherbeesés" rovathoz. Itt kaptam egy ötletet, hogy az ovu-teszt sokaknak bejött, akik nem tudják pontosan a peteérés napját meghatározni egyéb okok miatt, ami most nem érdekes. Kipróbáltam és a következő hónapban már nem jött meg. Azóta van egy 13 hós kislányom. :)
Onnantól átléptem a "Terhesség" rovatba, majd tavaly májusból itt lehetek köztetek a "Babák"-nál.
Köszönök minden kedves itteni anyukának minden kedves szót és segítséget!
Sziasztok.
En 2.5 eve talaltam talan ezt az oldalt, es munka kozben ezzel utottem el az idot :)
Eloszor szepsegtanacsokat adtam mint kozmetikus es felsofoku minkes.
Kesobb a terhesseg rovat aktiv resztvevoje voltam.
Mar 3.5 honaja pedig az babas oldalt latogatom :)
A teherbeeses temakore kimaradt, mert alapvetoen meg nem terveztunk babat (ovszer mellett sikerult), de az elso parctol nagyon vartam, mar, hogy vegre ide a baba-k koze irhassak vegre :)
En is koszonom a hasznos tanacsokat es remelem, hogy kicsit jobban megismerjuk egymast es kevesebb vita fog kialakulni :)
Szep estet Nektek es nagyon jo babazat :)
Én a terhességem elejétől itt vagyok, most van egy 1 hós kislányom és én is sok jó tanácsot kaptam ill. én is próbálok segíteni amiben tudok, kérdésekre válaszolni.
Szeretem ezt az oldalt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!