Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Regisztráltatok már a milupa.h...

Regisztráltatok már a milupa.hu-n? Mennyi idő múlva küldik ki a termékmintát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Szia, kb 2 hét múlva küldték a regisztráció után, aztán 2 hónap múlva 1 tanácsadó füzetet, amiben volt egy ingyenesen feladható levlap, amivel újabb mintákat lehetett kérni, azt is küldték elég hamar.
2010. jún. 3. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk is kb két hét alatt küldték.
2010. jún. 3. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Sztem arra összpontosítson minden anyuka, hogy minél tovább tudja szoptatni a babáját. Ha már azon agyalsz, hogy tápszermintád legyen, tuti nem teszel meg mindent a hosszú ideig tartó szoptatás eléréséért.

A tápszer ne pótszer legyen, amikor 3 hét próba után anyuka eldönti, talán mégsem elég a teje. Majd ha két hónap után is sírós, állandóan éhesnek tűnő a gyereke, és a súlya sem gyarapszik, akkor el lehet gondolkodni a tápszeren. De nem előre begyűjteni a mintákat.

2010. jún. 3. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
A milupán nem csak tápszert, hanem tejpépet is lehet rendelni...
2010. jún. 3. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

utolso!es ha eleve tapszeres a babaja erre nem gondolsz!lehet nincs teje,sajnos nem megy az olyan konnyen mint ahogy te azt irod,szoptass es kesz!pl en sem tudtam mert nem volt tejem abszolut es akkor mit tegyek,hat tapszer persze,mivel nincs tejem!birom mar az ilyen embereket akik csak az allando szpotatassal vannak az a jo a babanak,csak ugy lesz az immunrendszere eros.

na ne es aki tapszeres gyermek akkor az beteg lesz,hat ez nem igy mukodik!

2010. jún. 3. 21:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Előbb esetleg megkérdezhetted volna,mennyi idős a gyerekem,és hogy elég-e neki a tejem...Szerintem nem túl provokatív a kérdésem,ettől függetlenül egyetértek veled,de a válaszod nem ide tartozik,kedves Utolsó Hozzászóló! ☺
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
bocsi utolso elottinek irtam!
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Agyas 3.! Honnan veszed, hogy még meg sem szült? És te hagynád a kölyköd 2 hónapig állandóan éhezni, sírni? Remélem, nincs gyereked, mert nagyon sajnálnám szerencsétlent...
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként tejpépet rendeltem,kizárólag szoptatom a babámat (ugyanis mindent megteszek ennek érdekében,elég sok időm,energiám és emberi kapcsolatom ment már rá,de nem adom fel,ha már 4 hónapja küzdök),és nem holnap szeretném odaadni neki a pépet!Köszönöm a többi hozzászólást! ☺
2010. jún. 3. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld, van 3 gyerekem is, és nem haltak éhen, sőt nem is szenvednek. Nem tartom létszükségletnek a szoptatást, tápszeren is felnőnek a babák, és sztem az is butaság hogy az immunrendszer jobban fejlődik az anyatejtől. Viszont azt már nem tartom helyesnek, hogy ha az anyuka nem dolgozik szívvel-lélekkel azért, hogy legyen teje. A nőknek csak nagyon kevés hányada képtelen fizikailag a szoptatásra. A többieknél csak a rossz technika a baj, vagy hogy könnyen feladják.

Rendben, igazad van, nem kérdeztem mennyi idős a babád, ezért elnézést kérek. A véleményem azonban tartom, első a meló az anyatejért, a tápszer csak végszükség.

2010. jún. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!