Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem hajlando masfel...

Miert nem hajlando masfel eves lanyom ejjel 11ora elott aludni?

Figyelt kérdés
Lefekszunk egyutt az agyba,forgolodik egy kicsit,utanna sir,hogy leakar menni,akarmit probaltam mar van ugy hogy fel 12 volt amikor lefekudtunk,es van ugy hogy nekiall toporzekolni ha en mar olyankor nemfoglalkozom vele,hanem csak fekszem az agyon.Nem szeret aludni.
2008. okt. 25. 18:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Na, ismerős. Mondjuk nekünk egy kicsit korábban volt, úgy 1 évesen. Pl. szenteste fél 1ig bírta, de amúgy is az általános fél 11 - 11 volt. Reggel viszont szeretett aludni 9ig. Vígaszul leírom, hogy szinte magától elmúlt ez, annyit tettem csupán, hogy mindig egy picivel korábban ébresztettem. Most így állunk: 7-8 között ébred, ebéd után alszik egy órát, és utána este 10 körül. Amúgy lassan 2 éves.
2008. okt. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!