3 hónapos babát hogy szoktassam le az ujjszopásról?
Figyelt kérdés
Elfogadja a cumit is de ha kiesik a szájából akkor szopja az ujját. Én meg nem szeretném, inkább cumizzon . Mit tehetek?2017. dec. 26. 08:43
11/16 anonim válasza:
Mit akarsz egy 3 hónapos babát leszoktatni.azt én is megnézném hogy sikerül :D
12/16 anonim válasza:
Baromság. 3 hós babám leszokott a mindenható cumiról. Helyette elkezdtem igény szerint szoptatni.
13/16 anonim válasza:
Amikor szopizna az ujjat, valoszinuleg a cicit szeretne inkabb, ha olyankor mellre teszed, azzal meg tudod elozni az ujjszopast. 3-4 honapos kor korul atmenetileg meg igyis lehet egy felfedezos idoszak, amikor szopizza, de igeny szerinti szoptatas mellett (ha cumi is van, akkor az mondjuk mar nem az), meg lehet elozni, hogy hosszabb tavon raszokjon az ujjszopasra.
14/16 anonim válasza:
13 éves koromig szoptam az ujjam se annak se a fogamnak semmi baja sem lett.
Nem tudod leszoktatni.
15/16 anonim válasza:
Nem tudod leszoktatni. Nagyobbik gyerekek cumizott, kicsit nem tudtam rászoktatni, ujjszopós. Én sem örülök neki, de ez van.
14-es esete elég ritka, általában pár év alatt elhagyják (bár én is 10 éves koromban magamat szoktattam le.)
16/16 anonim válasza:
NEM azért cumizik,mert azt anya mell hiányzik neki. Ha állandóan mellre teszed, amikor bekapja az ujját, akkor rászoktatod a mellen cumizásra és akár még két évesen is cumiztathatod éjjel-nappal, mert ezt szokja meg. Nem árt sem az ujjacskájának, sem a fogainak, ha az ujját szopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!