Pelenkáznátok a gyereketeket úgy, hogy megkötős PVC fólia+eldobható betét? Elvileg olcsóbb, mint a nadrágpelenka, de nedvszívóbb, mint a textilpelenka.
Nem. Borzasztó kellemetlenségeket okoznék vele a gyereknek. Remélem te is csak viccelsz!
Egyébként úgy vállaltunk gyereket, hogy terveztük, tehát azt is belekalkuláltuk, hogy a pelenkára is költeni kell, tehát nem ezen spóroltunk.
Ahogy írtad, úgy nem.
Mi mosható pelenkat használunk,azt csak egyszer veszed meg, kölcsönözni is lehet, hogy próbálgasd a fazonokat.
A külső-belső kombonal van egy külső általában pul anyagú külső rész és egy nedvszívó betet vagy belső rész. Azt el tudom képzelni, hogy a pelenka külsőt eldobható papír betettel használom, de nem tudom olcsóbb lenne e, szerintem nem. Mi olyan nyaraláskor szoktuk a külsőket eldobható papirbetettel használni ha olyan helyen nyaralunk ahol nincs lehetőség mosigeppel való mosásra. Viszont sose számoltam ki, hogy, mi a legolcsóbb megoldás.
Nem biztos, hogy olcsóbb.
Rendszeresen át fog ázni, mivel nem elég nedvszívó és nem is zár rendesen.
Ötven átöltözés naponta, átázott ágynemű, állandóan zakatoló mosógép.
Gyakran kell tisztába tenni is, tulajdonképpen minden pisilés után.
Egy jó minőségű pelenka ezért éri meg: kibírja az estét, a hosszabb sétákat, és hosszú távon olcsóbb napi 4 drágább pelus, mint 8 rosszabb minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!