2 hónapos babának lehet adni csipkebogyó teát? Csak ezt issza meg. Se a csapvizet, se az édesköményt, sem az ánizsteát, se a mecsek babyt nem issza meg.
nekem is ilyen gondom,van az én kisbabám 3 hós lesz, de az enyém még így üresen se issza meg most picwick gyerekteát vettem ami koffeinmentes de abba is muszáj volt tennem cukrot mert nem issza meg máshogy
pedig jó lesz ha megszokja a kisasszony mert mostmár jön a kánikula nem lesz benne cukor ha igazán szomjas biztos megfogja inni a babavizet is..
Minek kell egy babának egyáltalán bármilyen teát adni?
Négy gyereket neveltem fel, de soha egy korty teát nem ittak!
kedves utolsó az én babámnak például azért mert nincs tejem és tápszeres és szomjas néha mellette ráadásul itt a nyár biztos sok teát fog inni ha szomjas nem úgy vsn mint aki tud szoptatni hogyha szomjas a baba csak kiszopja az elejét amitől oltja a szomját és kész.
attól hogy 4 gyereket felneveltél nem kell okoskodni.
bírom az ilyen OKOSTOJÁSOKAT KOMOLYAN mondom
ki mondta hogy cukrozottan adjuk neki a teát?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!