Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem sír utánam a kisfiam?

Miért nem sír utánam a kisfiam?

Figyelt kérdés
Már egy éves. Soha nem volt például olyan, hogyha kimentem a szobából sírt volna utánam. Valami gond lehet?

2017. dec. 21. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Nem gond, lehet csam tudja hogy úgyis visszamész; addig meg feltalálja magát.

Bár az én fiam se sírt utánam soha, de 6 hós kortól mászott, kb 2 hétig csak a pár métert de utána bejárta a lakást és elkísért mindenhova 😂 szóval minek sírt volna, ha úgyis jön? Ha nálatok is hasonló lenne.

2017. dec. 22. 06:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj, ha nem bömböl a gyerek? Bízik benned, tudja, hogy majd visszamész hozzá.
2017. dec. 22. 08:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem kötödik hozzám és hogy mindegy neki, hogy kivel van. Anyósom nèha vigyázott rá rövidebb ideig és szerinte nem is keresett.
2017. dec. 22. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszarás, milyen marhaságokkal paráztatnak minket anyákat. Dehogynem kötődik! Hidd el, ez sokkal könnyebb helyzet, mintha a klotyóra se tudnál ordítás nélkül kimenni. Nekem mind a két gyerek remekül elvan mindenféle életformával. Apjukkal, nagyszüleikkel, nagynénivel, nagybácsival, kutyával, macskával, na meg egymással. Gyakorlatilag születésük óta járnak kézről kézre. (Most 3 és 1 évesek) Én egyáltalán nem tartom bajnak, hogy nem csak Anya létezik nekik az univerzumban. Nem is értem, honnan jön ez a baromság, hogy csak az anyján csünghet a gyerek. Sehol a világon nincs ilyen! Úgyhogy nyugodj meg, és örülj neki, hogy Neked milyen könnyű. Sok anya összetenné a két kezét, ha el tudná végezni nyugodtan a dolgát. Láttam olyab baba-mama pàrost, ahol az anyának egy tamponcsere is logisztikai horror volt. Mert vagy bevitte magával a gyereket, és a baba nézte, ahogy az anyja tampont cserél, vagy kint hagyta, és a gyerek fulladásig hergelte magát. Vagy nem cserélt, csak ha elaludt a gyerek. Ugyanez a műsor minden egyes házimunkánál. Elképesztően kimerítő. Most, 3 évesen kb.semmi különbség nincs közte és az én 3 évesem között. Mind a kettő pont ugyanolyan égetnivaló. :)
2017. dec. 22. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, minket se keresett a fiunk állítólag és én el is hittem. 15 hós korban 2 napig anyósom volt vele, állítólag jól elvolt és nem keresett.. majd mikor nem látott elkezdett ordítani. Felvettem és kapaszkodott, bújt. Utána napokig őrizetben voltam, a fiam vigyázott ott ne hagyjam. De 15 hós korig semmi ilyen nem volt. Jól érezte magát ha nem voltunk, 13 hósan aludt először mamáéknál és akkor is minden rendben volt.
2017. dec. 22. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Félreírtam, mikor 2 nap után meglátott
2017. dec. 22. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Irigyellek ;)
2017. dec. 22. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Pont most írtam egy másik kérdéshez is. Itt az én kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

A 8#nak lett igaza, ezután jött csak az igazi szepa, de olyan h azt hittem megbolondulok! Szóval ne aggódj, meg simán lehet!

2017. dec. 22. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Az enyém 20 hónapos, nem sír utánam, ha pl bemegyek a wc-re vagy ilyesmi. Az apjaval elvan bármeddig. Multkor nagyira hagytuk, akkor sirt, mikor elmentünk. Nemsokára korházba megyek 5 napra, kivancsi vagyok hogy fogja viselni... Szerintem nem gond ez amúgy, kötődik ő, csak másképp.
2017. dec. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!