Miért nem sír utánam a kisfiam?
Figyelt kérdés
Már egy éves. Soha nem volt például olyan, hogyha kimentem a szobából sírt volna utánam. Valami gond lehet?2017. dec. 21. 23:07
1/9 anonim válasza:
Nem gond, lehet csam tudja hogy úgyis visszamész; addig meg feltalálja magát.
Bár az én fiam se sírt utánam soha, de 6 hós kortól mászott, kb 2 hétig csak a pár métert de utána bejárta a lakást és elkísért mindenhova 😂 szóval minek sírt volna, ha úgyis jön? Ha nálatok is hasonló lenne.
2/9 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha nem bömböl a gyerek? Bízik benned, tudja, hogy majd visszamész hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem kötödik hozzám és hogy mindegy neki, hogy kivel van. Anyósom nèha vigyázott rá rövidebb ideig és szerinte nem is keresett.
2017. dec. 22. 09:38
4/9 anonim válasza:
Beszarás, milyen marhaságokkal paráztatnak minket anyákat. Dehogynem kötődik! Hidd el, ez sokkal könnyebb helyzet, mintha a klotyóra se tudnál ordítás nélkül kimenni. Nekem mind a két gyerek remekül elvan mindenféle életformával. Apjukkal, nagyszüleikkel, nagynénivel, nagybácsival, kutyával, macskával, na meg egymással. Gyakorlatilag születésük óta járnak kézről kézre. (Most 3 és 1 évesek) Én egyáltalán nem tartom bajnak, hogy nem csak Anya létezik nekik az univerzumban. Nem is értem, honnan jön ez a baromság, hogy csak az anyján csünghet a gyerek. Sehol a világon nincs ilyen! Úgyhogy nyugodj meg, és örülj neki, hogy Neked milyen könnyű. Sok anya összetenné a két kezét, ha el tudná végezni nyugodtan a dolgát. Láttam olyab baba-mama pàrost, ahol az anyának egy tamponcsere is logisztikai horror volt. Mert vagy bevitte magával a gyereket, és a baba nézte, ahogy az anyja tampont cserél, vagy kint hagyta, és a gyerek fulladásig hergelte magát. Vagy nem cserélt, csak ha elaludt a gyerek. Ugyanez a műsor minden egyes házimunkánál. Elképesztően kimerítő. Most, 3 évesen kb.semmi különbség nincs közte és az én 3 évesem között. Mind a kettő pont ugyanolyan égetnivaló. :)
5/9 anonim válasza:
1-es vagyok, minket se keresett a fiunk állítólag és én el is hittem. 15 hós korban 2 napig anyósom volt vele, állítólag jól elvolt és nem keresett.. majd mikor nem látott elkezdett ordítani. Felvettem és kapaszkodott, bújt. Utána napokig őrizetben voltam, a fiam vigyázott ott ne hagyjam. De 15 hós korig semmi ilyen nem volt. Jól érezte magát ha nem voltunk, 13 hósan aludt először mamáéknál és akkor is minden rendben volt.
6/9 anonim válasza:
Félreírtam, mikor 2 nap után meglátott
8/9 anonim válasza:
Pont most írtam egy másik kérdéshez is. Itt az én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
A 8#nak lett igaza, ezután jött csak az igazi szepa, de olyan h azt hittem megbolondulok! Szóval ne aggódj, meg simán lehet!
9/9 anonim válasza:
Az enyém 20 hónapos, nem sír utánam, ha pl bemegyek a wc-re vagy ilyesmi. Az apjaval elvan bármeddig. Multkor nagyira hagytuk, akkor sirt, mikor elmentünk. Nemsokára korházba megyek 5 napra, kivancsi vagyok hogy fogja viselni... Szerintem nem gond ez amúgy, kötődik ő, csak másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!