Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes 5 hós babának -még-...

Érdemes 5 hós babának -még- hordozót venni (0-13 kg-ig)?

Figyelt kérdés

Eladtam a babakocsinkat, annak része volt a hordozó (ami 9 kg-ig jó). A lánykám már -szinte- kinőtte...

Így most vennék egyet ami 0-13 kg-ig jó, de kérdés, hogy megéri e. Meddig tudja kb. kihasználni.

Nekem ez lenne a legjobb megoldás, mert sokat járok vele vásárolni, ezzel együtt bepakolom a bevásárlókocsiba és kész (ha majd ülni tud már nem lesz ennyire bonyolult a helyzet...).

Köszönöm

2008. okt. 25. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha gyakran használod, akkor mindenképp érdemes. Ki tudja mikor kezd el ülni, addig meg nem tudnád a bevásárlókocsiba ültetni. Az még lehet egy pár hónap. Mi lenne ha használtat vennél?
2008. okt. 25. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi 1 éves koráig tudtuk a hordozót használni, bár még most 2 évesen lett 13 kg. Sajna 1 évesen már nem érezte jól magát benne, mert nem látott belőle semmit. Viszont addig sokat használtuk, és ha elaludt, akkor mehetett bele a bevásárlókocsiba hordozóstól. Tehát én azt mondom, hogy vegyél, de tényleg elég a használt is. Csak a kódja megfelelő legyen (03 vagy 3, és a 04 vagy 4-es jelű lehet).
2008. okt. 25. 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Természetesen használtat veszek:)

Erre voltam kíváncsi, hogy tudjuk e még legalább fél évig használni-de így szuper.

2008. okt. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!