Milyen ételekben van még tejfehérje? Mikre kell odafigyelnem?
úgy tűnik, ha tejes dolgokat eszem, akkor nagyon fáj a kisfiam pocakja. megpróbálom kiiktatni, hogy megfigyelhessem. a tejtermékek egyértelműek, de pl. tegnap észre vettem, hogy még a műzliben is van. miben még? segítenétek?
7 hetes és csak szopizik.
Müzliben tejfehérje? Az meg hogy?
Alapvetően a müzli gabonákból, és esetlegesen aszalt gyümölcsökből áll, nem? Valami más lesz ott a ludas szerintem.
A kisfiam tejfehérje allergiás. Sajnos rengeteg dologban van. A kekszek többségében, felvágottakban, péksüteményekben. A gyümölcsös müzlikben általában nincs, de amelyik joghurtos vagy csokis abban értelemszerűen van.
Sajnos mindent át kell böngészned. Én 8 hónapig tartottam a tejmentes diétát amikor szoptattam. Arra figyelj, hogy a kalciumot pótold.
szedek vitamint és ásványianyag tablettát is, sok gyümit eszem.
amúgy müzlit szoktam reggelizni joghurttal (meg napközben még 2x eszek, mert ezt nagyon szeretem) és múlt héten elfogyott a joghurt. nem ettem péntekig és nem fájt a hasa! aztán pénteken voltam bevásárolni, és elkezdődött a hasfájós rémálom!
most megpróbálom megfigyelni, 2-3 hétig nem eszem és meglátom fáj-e a hasa.
nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!