Vanessza, Violetta, Virgínia vagy Valentina?
Figyelt kérdés
Melyik nevet adád?
20/L
2017. dec. 17. 22:52
21/27 anonim válasza:
Utolsó milyen erzekletes a leírásod Hahahaha
Talán a Violetta de csak ha muszáj választani, amúgy egyik sem. Jobban szeretem az egyszerűbb, letisztult, hagyományos neveket.
23/27 anonim válasza:
Violetta gyönyörű pedig 20. Kommentelő😡
25/27 anonim válasza:
Vanessza vagy Valentina. Ez a kettő nagyon tetszik, de a többi is szép szerintem.:))
26/27 anonim válasza:
Régebbi kérdés, de sebaj. :D
A Vanesszával nem lenne bajom, de olyan tucat. Mármint, a környezetemben van vagy ezer Vanessza, és hát nem kedvelem őket annyira, szóval ez a név számomra negatív embereket idéz fel. :D
Violettáról is egy ismerősöm jut eszembe, és őt se bírom, szóval. :D
A Virgínia az számomra fura, szóval maradt a Valentina. Szerintem szép név, a négy közül ez tetszik a legjobban.
27/27 anonim válasza:
Engem Virginiának hívnak mégsem vagyok roma.
A Violetta is szép név.
A Vanessza számomra tényleg cigányos.
A Valentina elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!