Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vitatigrist adhatok már babámnak?

Vitatigrist adhatok már babámnak?

Figyelt kérdés

6,5 hós a babám, és megláttam ezt a vitatigrist

[link]

elvileg se tartósítószer, se hozzáadott cukrot nem tartalmaz...sztetek?adhatom neki?most vettünk egyet és ízlett neki:)tök jó püré:)

2010. jún. 2. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Körtéset akár adhatsz is, de én epreset nem adnék. Végülis ezt nem kimondottan babáknak gyártották és lehet, hogy benne vannak a magok. Viszont olvastad az öszetevőket? Én úgy emlékszem hogy a körtésben alig van körte, inkább szőlőlé és almalé. A 3 évesemnek szoktam néha venni. De az 5 hónaposomnak inkább babáknak gyártott cuccot veszek, vagy saját készítésűt.
2010. jún. 2. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
persze én is, főzök meg bébiétel, de nem baj ha nem körte a fő cucc benne:)olvastam, csak ízlett neki, meg tényleg 90 gramm és 2 kajcsi között elszopogatná, na meg jó a zacsi is, jó a színe, csomagolása:)neki tetszett, de akkor ez nem ilyen hízlalós, fölös cucc nem?
2010. jún. 2. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
na meg a csőre:)hoyg tanulgasson abból is inni
2010. jún. 2. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A sió oldaláról való idézet: Nem bébiétel. 3-12 éves korosztálynak ajánljuk, de a többi korosztály kedvencévé is válhat.

Az összetevőket nem tudom elolvasni a honlapjukról, de én biztos, hogy nem adnám 6,5 hónaposnak. Reszelj neki friss gyümölcsöt, vagy vegyél bébiételt!

2010. jún. 2. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. jún. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!