Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hatással van egy...

Milyen hatással van egy kisbabára ha hagyják sírni? Egész éjszaka nem mennek be hozzá, ha sír akkor se!

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk is mondtak ilyet,hogy elkényeztetjük ha minden siráskor felvesszük.Aki sirni hagyja föleg éjszaka az NEM ÉDESANYA,milyen félelem és rémület lehet szegény kicsiben hogy magára hagyták a szülei!Ilyenkor alakul ki a bizalom a szülökhöz,és ha sir jelez vmit ö még nem tud beszélni!!
2010. jún. 2. 22:50
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

22.31-es!

Nagyon kedves vagy, hogy nekem üzengetsz, köszönöm szépen a kioktatást. Nem érdekel, hogy mit gondolsz a kérdésről, megvannak azok az emberek akikben bízom (pl az anyukám, a nagymamám, a gyerekorvosom, a védőnőm, számos barátnőm, sorolhatnám még) akik mind osztják azt a nézetemet, miszerint semmiféle lelki sérülést NEM okoz az, ha egy babát néha hagynak sírni! Engem is hagytak, és láss csodás, nagyon jó, szeretetteljes és bizalmas kapcsolatom van anyukámmal. Akkor ezt hogy magyaráznád? Tudod mit? Nem is érdekel. Aki nem bírja hallgatni, ahogy sír a gyerek (mert semmi másról nem szól a történet) az ne hagyja sírni, senki se kérte! De könyörgöm hagyjátok már békében azt az anyukát, aki úgy gondolja, hogy ez is egy megoldás! A kérdés sem arról szólt, hogy a gyerek EGÉSZ éjjel üvöltött!!! CSak arról, hogy ha felkel éjjel, nem mennek be hozzá. lehet sír 5 percet és alszik tovább. Persze a kérdező sem a saját gyerekével kapcsolatban kérdezősködik, hanem valaki mást kritizál....

Rosszul vagyok attól, hogy itt az anyukák összefognak és együttesen köpködnek valakire akiről semmit sem tudnak, azt sem tudják pontosan miért és mit csinált, de azért máris kijelentik, hogy milyen az ilyennek gyerek!

(mellesleg megjegyzem, hogy az én gyerekem is rettenet rossz alvó, 10 hónapja én sem alszom, az enyémet sem lehetett leszoktatni, az éjjeli felkelésekről, mert őt is megviseli a fogzás, de ez nem azt jelenti, hogy ez MINDEN babánál így van)

HAgyjátok már békén a másikat!!!!

2010. jún. 3. 08:28
 13/30 A kérdező kommentje:

nem írtam részleteket mert igazság szerint tényleg arra lennék kíváncsi mit okoz egy babában az ilyen.

este 8-reggel 8-ig nem mennek be hozzá. 2 hetes kora óta, most már nagyobb a baba, 4 hónapos.

2010. jún. 3. 13:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Ez biztos? Nem lehet hogy félreértettél valamit? Ezt nehezen tudom elképzelni egy anyukáról... ha tényleg így van, akkor az tényleg durva, mert két hetesen még ennie kel éjszaka is, ha magától nem alussza át az éjszakát (ami nagyon ritka)
2010. jún. 3. 13:22
 15/30 anonim ***** válasza:
58%
Mindig elszorul a szívem, ha ilyet olvasok. Látatlanban is gratulálok a kedves szülőknek (pszichopaták)! Az ilyen emberek miért vesznek inkább kutyát vagy macskát maguknak?! 4 hónapos baba is még nagyon-nagyon picike...
2010. jún. 3. 14:22
 16/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ezek szerint ismered a szülőket.Ha lehetne, most én kérdeznék.

Milyen emberek?(képzettség, habitus, érzelmi intelligencia...)

Milyen okból hagyják sírni?(nemtörődömség, tudatos nevelés...)

2010. jún. 3. 14:27
 17/30 A kérdező kommentje:

bocs, hogy nem válaszoltam, nehéz napunk volt babámmal :S biztos a front :S

nagyon fiatalok a szülők (18-20), nevelési szándékkal nem mennek be hozzá. anyuka úgy döntött, hogy 2 hetesen ideje átaludni az éjszakát :( azt mondta volt, hogy 1 órán keresztül sírt :(((

nem sokat tudok ebben a témában, én soha nem hagytam sírni a kisbabámat!

2010. jún. 4. 01:08
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok, aki azt mondtam, hogy nem okoz lelki sérülést, ha hagyják sírni a babát. Természetesen ezt azért ésszerű keretek között és nem a tényleges bajom van és segélykérő sírásokra értettem (csak pl arra, ha egy nagyobb babát a kiságyába, vagy egyedül alvásra szoktatunk, ott természetesen fog kicsit sírni, mivel új neki a helyzet) Szóval én sem vagyok szakértő a témában, nem tudom, de két hetes babát még szerintem sem szabad sírni hagyni egész éjjel, mert nála még nem tudni miért sír, és biztos, hogy éjszaka megéhezik, akkor pedig meg kell etetni. Szerintem ez a legfőbb probléma.
2010. jún. 4. 10:59
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
2 hetesen egész éjszaka?12 órán keresztül????szegény gyerek,hiszen ilyenkor még 3 óránként esznek és szüksége van az anyai közelségre...de még 4 hónaposan is...szerencse h nem lett semmi baj...
2010. jún. 7. 14:36
 20/30 anonim ***** válasza:

Én szólnék titokban a gyámügyön.....

Ezek a szülők még szinte maguk is gyerekek!!

Aztán az ilyen tini szülő öli meg a gyerekét mert az sír,vagy vágja a falhoz!

Nem tudsz velük beszélni?

Vagy amit írtam,gyámügy és majd ki mennek ellenőrizni a kicsi nevelését,körülményeit.

Szerintem az ilyen nem anya....

Lehet ezek nem is akarták a gyereket csak becsúszott....

Mi az,hogy fontosabb az alvás,mint a saját gyerekem????

Elképesztő!

2010. jún. 7. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!