Aki babakádban fürdette a gyerekét, mikor tért át a nagy kádra? És akinek csak zuhanyzója van, hogy fürdetett, miután már kicsi lett a babakád?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 20:46
11/14 anonim válasza:
Nekünk pont fordítva, mint ahogy többen írták, a kiskádat utálta, mindig sírt, mikor először tettük a nagykádba kb 9-10 hónaposan (én is beültem vele) nevetett, imádta. A tesó amint ült stabilan, ment vele együtt a nagyba. De száraz a bőrük, úgyhogy sokszor csak zuhanyoztatom őket.
12/14 anonim válasza:
21 honapos, zuhanyzonk van, rokonoknal kad, miota stabilan megy, azota legtobbszor zuhanyzik, de a kadat pl. hajmosaanal elovesszuk, szeret pancsolni. Rokonoknal stabil ules ota van a kadban, imadja, nekem hianyzik ide a kad :/
13/14 anonim válasza:
A mi lányunk 3,5 éves koráig kiskádban fürdött, szintén amiatt, hogy nem volt csak zuhanyzónk. Simán elfért benne ülve, tökre szerette. A nagy kádtól elég sokáig félt, nagyszülőknél is inkább kiskádban akart fürdeni mindig.
Nemrég kicseréltünk a zuhanyzót kádra, így most már abban fürdik, de a mai napig nem szereti ha sok víz van benne.
14/14 anonim válasza:
6 éves és még mindig a kiskádban fürdik. Igaz, hogy az esetek 90%-ában csak zuhanyzás van és ritkán kéri a nagykádban a pancsit, de simán belefér a kiskádba így nálunk nem is lett megszokás a nagy kádban fürdés. Nem is bánom, mert abba sokkal több víz kellene és gyorsabban kihűlik. Néha már gondolkoztam rajta, hogy mehet a kiskád, de még egy ideig marad. Annó tizenéves koromig abban fürödtem, mivel még fürdőszobánk sem volt, nem volt más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!