Miért lyukasztják ki a babák fülét?
Jajj istenem, ne legyetek már ilyen álszentek......
"Szegény babák", "örökre módositunk a testén" és hasonlo hülye dumák...
Ennyiböl ne adasson be a gyerekének senki nem kötelezö védöoltást, hisz nem kötelezö és mégis hagyják megszurni a gyereket...istenem....
Sokkal jobb a gyereknek ha picinek tulesik a füllukasztáson, és nem is fog rá emlékezni. És hidd el, soha nem fogja a fejedhez vágni h "csezd meg Anya, h volt pofád az engedélyem nélkül fülbevalot rakatni a fülembe?!"
"Ennyiböl ne adasson be a gyerekének senki nem kötelezö védöoltást..."
Te tényleg ennyire idi ota vagy? Ne keverjük a fazont a szezonnal. A védőoltás szükséges a betegségek elkerülése végett. A fülbevaló csak egy testékszer, ami esztétikai célt szolgál.
Én se lyukaszttattam ki a lányom fülét.
Az enyém se volt, 7 évesen kértem, akkor lett.
Anyumnak volt babakorában, rossz helyen van és aszimmetrikus, gondolom ő ezért nem akarta.
Majd az én lányom is ha akar kap, nem akartam átszúratni a fülét.
Máshol nincs is ennek hagyománya, a családom egyik része Japán, Angliában is laknak, egyiküknél sincs csecsemőknél ilyen. Japán rokonaim nézték is, hogy jó ég, át van szúrva a gyerek füle, mit kell kínozni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!