Ma lyukasztják ki kislányom fülét. Mire számítsak? Mennyire fog fájni neki? 10 hós
Nagyon fog rugkapálni, jól le kell majd fogni :(
Mi ezért csináltuk meg még a kórházban 2 naposan, könnyebb lefogni egy újszülöttet.
Persze, fog neki fájni, egy felnőttnek is fáj a fülbelövés, de csak egy pillanat az egész.
Hagyd a fülében azt a fülit, amit belőnek, legalább 4-6 hétig. Időnként kezeld le alkohollal és forgasd, nehogy ránőjön a bőr!
Csinibb lesz a lányod :)
Készülj fel,te jobban le fogsz izzadni mint ő. :-D
Tegnap lyukasztattuk 2 hós kislányom fülét.én jobban sírtam mint ő,ő 2 perc múlva aludt,engem a nővérke nyugtatott. :-D
Nem is a fájdalom miatt sírnak,hanem mert le kell fogni,és megijed,hogy vele most történik valami.
Szia egy órával ezelőtt lőtték ki a kislányomét! :)
4 hónapos. A lefogás miatt sír, ezt onnan is látni hogy már az előrajzolásnál is fog. Aztán persze alövésnél picit fájni fog neki, de csak 1 percet sírt, utána kettőt hüppögött, most meg már semmi baja. Vértezd fel magad, mert én majd elájultam, hogy nekem kell lefogni... :)
Nagyon köszi a válaszokat!
Akkor a lefogás a lényeg....:-(
Igyekszem majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!