Mikortól érdemes lecserélni a rácsos kiságyat?
Kisfiam 1 éves, külön szobában alszik, 60X120-as rácsos kiságyban.
Gondolkodom rajt, hogy valahogy szerkeszteni kellene neki egy nagyobb ágyat. Azt vettem észre, hogy ha nagyobb helye van, jobban, nyugodtabban alszik, mert jobban elfér.
Úgy ki tud terülni, mint egy elnyújtózkodott macska.
Amúgy egész éjjel pörög a kiságyban, hol itt, hol ott fekszik. Lehet, hogy hülyeség, de nem hiszem el, hogy a 60 centi széles ágyban nyugodtan tud forgolódni a 80 centis gyerek. Biztosan zavarja, ha bekoppan a bucija, vagy megakad a lába, stb.
Olyanra gondoltam, hogy egy matracot vagy szivacsot kellene neki letenni, és azt valahogy körberácsozni, de nem olyan magassal, mint a kiságyé.
Sokat nem tartózkodik az ágyában, tulajdonképpen csak alszik. Akkor van letéve ha már elaludt (hintában altatok), ha felébred akkor meg úgyis "szól", és kiveszem.
Ti mikortól cseréltetek ágyat, és milyenre?
szia,
kisfiam pontosan olyan, ahogyan Te leirtad!! :) mi is nyáron készülünk a váltásra, én megkértem a férjemet, hogy szerkesszen majd valamit a nagy ágy oldalára!! esetleg asztalossal is tudsz csináltatni rá valamit!!
Ági
A hintáról másfél éves koráig leszoktatom.
Ha már lehet neki mesélni, és le is köti, a saját ágyikójában fog elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!