Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki DM-es Babylove...

Használ valaki DM-es Babylove Premium Jumbo box pelennkát? Mennyibe kerül, milyen minőségű?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a jumbo box kiszerelésűt szoktam venni, 3800 körül van. A darabszám függ ugyebár a mérettől. 4-es méretből 84 van benne, ha jól emlékszem. Mindig joker kuponnal veszem, 25% kedvezménnyel ;) Legalább olyan jó, mint a libero. Vastagabb, és magasabb a dereka, mint a pampersé. Tépőzáras, rugalmas.

De: minden gyereknek más válik be, úgyhogy szerintem először egy kisebb csomaggal próbálj ki :)

Nekem bevált, most már csak ezt veszem. Ráadásul érzékeny bőrű fiam van, de nem piros benne a feneke és sokáig is bírja a pelus.

2010. jún. 2. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó.

A Pampers mellett ez vált be. Magasabb kicsit a dereka, rugalmas is, jól szellőzik, nem sokkal vastagabb a Pamperstől.

Mostani árat nem tudok, múlt hónapban vettem féláron+kuponnal 22 Ft-ért darabját.

2010. jún. 2. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja egyébként olyan 44-48 Ft/db között van valahol az ára, azt hiszem.
2010. jún. 2. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

szia!!

én csak ezt használom születésétől kezdve.

3999.- egy dobozzal az ár mindig ennyi csak ahogy nagyobb méret kell kevesebb van benne.

én joker(-25%)kuponnnal veszem 3000.-ft ért.

megvagyok vele nagyon elégedve jobban mint a pamperssel.

2010. jún. 2. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Az én fiam már majdnem 9kg. Meg tudná esetleg valaki írni, hogy ami neki való, abba hány darab van?

Liberóból és Pampersből 4-eset használunk, de folyton kifolyik belőle a pisi, a 3-as viszont már nem jó rá. Ezért keresek valami újat.

2010. jún. 2. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:

tegnap 10:44 vagyok

Úgy emlékszem alapból 84 darabos a csomag, én mondom eleve féláron + kuponnal vettem, abban 3x42 db volt.

7-18 kg-ig jó.

2010. jún. 3. 06:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és 9 kg a lányom és ezt használjuk régen, szerintem nyugodtan próbáljátok ki. Sosem volt vele balesetünk, se a Pamperssel, a Liberoval viszont állandóan lepedőt húztam...
2010. jún. 3. 06:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hogyan tudnék ilyen kuponhoz hozzájutni?

2010. jún. 3. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:

A 4-es méret tuti jó lesz, az enyém is azt hordja és 9 kiló. Most épp hasmenése volt és semmi se folyt ki!!!

Dm-ben törzsvásárlói kártyára gyűjthetsz pontokat (200 ft=1 pont) és a pontokért vehetsz kuponfüzetet. Nézz utána a honlapjukon.

Ha ott veszed a pelust meg az egyéb dolgokat, akkor hamar összejön egy kuponfüzetre való. Pl a saját márkás termékeik nagyon jó áron vannak és jó minőségűek, úgyhogy én ott veszek szinte minden háztartási, meg higiéniai dolgot.

2010. jún. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!