Használ valaki DM-es Babylove Premium Jumbo box pelennkát? Mennyibe kerül, milyen minőségű?
Szia! Én a jumbo box kiszerelésűt szoktam venni, 3800 körül van. A darabszám függ ugyebár a mérettől. 4-es méretből 84 van benne, ha jól emlékszem. Mindig joker kuponnal veszem, 25% kedvezménnyel ;) Legalább olyan jó, mint a libero. Vastagabb, és magasabb a dereka, mint a pampersé. Tépőzáras, rugalmas.
De: minden gyereknek más válik be, úgyhogy szerintem először egy kisebb csomaggal próbálj ki :)
Nekem bevált, most már csak ezt veszem. Ráadásul érzékeny bőrű fiam van, de nem piros benne a feneke és sokáig is bírja a pelus.
Szerintem jó.
A Pampers mellett ez vált be. Magasabb kicsit a dereka, rugalmas is, jól szellőzik, nem sokkal vastagabb a Pamperstől.
Mostani árat nem tudok, múlt hónapban vettem féláron+kuponnal 22 Ft-ért darabját.
szia!!
én csak ezt használom születésétől kezdve.
3999.- egy dobozzal az ár mindig ennyi csak ahogy nagyobb méret kell kevesebb van benne.
én joker(-25%)kuponnnal veszem 3000.-ft ért.
megvagyok vele nagyon elégedve jobban mint a pamperssel.
Az én fiam már majdnem 9kg. Meg tudná esetleg valaki írni, hogy ami neki való, abba hány darab van?
Liberóból és Pampersből 4-eset használunk, de folyton kifolyik belőle a pisi, a 3-as viszont már nem jó rá. Ezért keresek valami újat.
tegnap 10:44 vagyok
Úgy emlékszem alapból 84 darabos a csomag, én mondom eleve féláron + kuponnal vettem, abban 3x42 db volt.
7-18 kg-ig jó.
Köszi!
Hogyan tudnék ilyen kuponhoz hozzájutni?
A 4-es méret tuti jó lesz, az enyém is azt hordja és 9 kiló. Most épp hasmenése volt és semmi se folyt ki!!!
Dm-ben törzsvásárlói kártyára gyűjthetsz pontokat (200 ft=1 pont) és a pontokért vehetsz kuponfüzetet. Nézz utána a honlapjukon.
Ha ott veszed a pelust meg az egyéb dolgokat, akkor hamar összejön egy kuponfüzetre való. Pl a saját márkás termékeik nagyon jó áron vannak és jó minőségűek, úgyhogy én ott veszek szinte minden háztartási, meg higiéniai dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!