Létezik, hogy egy 5 hónapos (tápszeres) babának szüksége van a hozzátáplálásra?
Ha érdekli a kaja, amikor ti esztek, ha látod rajta, hogy figyeli az étkezéseteket és nyammog ha látja mindezt, akkor szerintem megérett a kóstolásra.
Az még hosszú idő, mire tele is lesz a kezdeti falatokkal, de legalább ismerkedik az ízekkel.
A fiam is 5 hónaposan kezdte. Kinézte a szánkból a kaját és szintén mindig sírt a 210 milik után. HÍzni se hízott már "eleget". A hozzátáplálás adott neki egy kis plusz energiát a mozgáshoz.
Jöhetnek a lepontozások. :)
Köszönöm a válaszokat!
Nagyobbik gyermekemmel elég rosszul indult a dolog, ezért voltam úgy vele, hogy a kicsivel mindenképpen megvárom a 6 hós kort. Meg sokmindentől fájt a hasa a nagyobbnak, igaz én a sinemilt is hozzátáplálásnak számolom, zöldséget, gyümölcsöt végképp nem szeretnék még adni, egyrészt megvárnám a 6 hós kort, másrészt ha étkezést váltok ki sinemillel, nem kapkodnék máris zöldséggel. De 1 hónapja az se érdekelte még, ha mi eszünk. Már most nyammog, nagyon érdekli.
Nem volt ma hasfájás hála az égnek, holnap kap egy kicsit többet sinemilből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!