Miért tesznek sokan azonnal cumit a baba szájába?
Tudom, mindenkinek van valami vesszőparipája, nekem ez, de próbálom tiszteletben tartani mások véleményét, így nem tőlük kérdezem direktben, hanem itt: miért tesznek annyian már az újszülött szájába is cumit?
Valahogy olyan szörnyű, hogy épp hogy világra jött, már az arca közepében terpeszkedik egy darab műanyag. Ráadásul a sírással való jelzés nagyon fontos ilyenkor. Ha megnyugodni szeretne, az anyja kell meg az anyja melle, nem a cumi.
Vagy aki belerakja, az retteg a babasírástól?
Nem anyázást meg vérre menő csatát akarok, csak szeretnén megérteni, mert mindig annyira szíven üt.
Nyilván negatív számomra, ezert is kérdeztem, de azt hiszem, ez a kérdésből is kiderul. Valamint irtam, hogy szeretnem megérteni. De elég agresszívan válaszoltál, pláne hogy nem bszogattalak, ami nem is lehetséges mert folytonos cselekvésre utal - en meg ugye nem ismerlek, viszont itt azt olvasol el es arra reagálsz amire akarsz.
1-esnek: nem tudom, miért rugozol ennyire aNagy Leleplezesen. A gyiken hosszú évek óta vagyok, meg az is lehet, hogy van, amit kétszer is leírtam - meg az is, hogy valamit nem csak en gondolok ugy. Minthogy nem emlekszem ra hogy irtam volna mar erről - tehát nem mostanában lehetett, ha igy is volt -, nem erzem központi problemamnak. De ha igy volna, akkor sem értem, mi van ha kiderul, hogy irtam mar erről. Tényleg, mi?
Es mar nem tudom hanyasnak: nekem nem fura, hogy rögtön mellre tettem/teszem, ugy tudom, kifejezetten javallott es jo, a könyvből olvasott gyerekemnek legalábbis tetszett. Volt olyan időszak persze hogy 6-8-szor kelt ejszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!