Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit hízik hetente 9-10...

Mennyit hízik hetente 9-10 hós babátok?

Figyelt kérdés

Anyatejes még, főzelékeket nem nagyon szereti kislányom, eszik, de inkább csak nyammog, ebédre utána tápszert kap, vacsira pedig tejpépet.

Másnak is kevesebbet hízik ebben a korban? Igaz, hogy nagyon sokat mozog, de csak felét hízta előző hónapban mint "kellett volna". 200 g-ot a 400 helyett. Másnál is van így?

2010. jún. 1. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam a napi 2 főzeléket, de esre egyáltalán nem fogadja el, ebédre meg igazából csak előételféle, mert utána szopizik, és bármit próbáltam, nem eszik mennyiséget a főziből. (próbáltam hogy tesó eteti, apuka eteti, még ki is mentem, hogy ne lásson, én etettem, új tálkából, új kanállal, próbáltam, hogy hagyom, ismerkedjen az étellel, nem szólok, bárhogy eszi, önti, keni, mindent összekent, de enni nem evett belőle, csak megnyalta. Bezárja a száját, és rázza a fejét, hogy nem kéri. Próbáltam, hogy nem teszem cicire utána, hátha éhes lesz, és akkor többet eszik a főzelékből, de csak hiszti van olyankor, amíg mellre nem teszem. (előtte újra kínálom a főzelékkel, tápszerrel, egyiket sem fogadja el ilyenkor).

Igaz, hogy nagyon sokat mozog, már feláll, totyog ágy mellett, mászik egyfolytában. Első hónapokban havonta egy kilót hízott, főzi és nagy mászás óta lassabban. Lehet az lesz a legjobb, ha nem idegeskedem e miatt, mert már biztos érzi a pici, hogy feszült vagyok mikor enni kellene.

2010. jún. 16. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
10hós 9300 gr 74 cm. Általában 300 grot hízik havonta de volt régebben hogy 700at :-/pff.Sokat mozog már és most is 570gr ot hízott. De nyúlik is rendesen!!
2010. jún. 16. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Az enyém most 9 hós, 5 hós kora óta 9,5-10 kg. Most is ennyi. 72 cm. Nem hízott 1 kilót sem az utóbbi 3-4 hónapban, de minden rendben. Ül 5 hónapos kora óta, 6 hósan felállt a járókában, azóta megy a bútorok mellett, már guggol, kapaszkodás néélkül is megáll pár másodpercig. Szereintem midnen baba másképp fejlődik. Szerintem nincs ok aggodalomra.
2010. jún. 16. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!