7 hetes babánál a gyógyszertári fürdetőkrémen kívül lehet-e használni más fürdetőt? Gondolok itt pl. a Johnson's babafürdetőre.
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 12:34
1/7 anonim válasza:
szerintem még azt használd a gyógyszertárit.A johnsons egyébként is szárítja a bőrt.Még várj 1 1-1,5 hónapot és akkor próbáld ki!De a johnsons nyugtató aromás az nagyon jó nem szárít de a kék flakonos igen.:)
2/7 anonim válasza:
Szia mi aloeverás fürdetöt használunk gyöbyörü a böre a 3 honapos babámnak.A férjem elsö lánya alergiás lett a johnsonra.És naturland testápolot használok csecsemöknek van fürdetöje is gondolom az is nagyon jó lehet mert a testápolóval elégedet vagyok
3/7 anonim válasza:
Mi 1.5 hónaposak vagyunk,mi a johnson'snak a babanyugtató fürdetőjét használjuk,nem szárít,semmi bajunk tőle.Én nagyon szeretem.
4/7 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan.Mi már akkor Nivea és Johnsons termékeket használtunk mikor hazajöttünk a kórházból.Gyönyörű a bőre, soha nem volt kiszáradva.Mondjuk nálunk a kórházban is Johnsonssal fürdették a babákat.
5/7 anonim válasza:
A Johnson's-ra nagyon sok kisbaba allergiás. Sőt, nagyon sok felnőtt is...
Bár a kórházban ahol szültem ezt használták a babák fürdetésére. Az én lányom bírta, de én inkább a Gabit használom a kezdetektől.
6/7 anonim válasza:
Én is inkább a gyógyszertárit javaslom, nekem midnkét gyerekem bőrét szárította a Johnson's fürdető.
Amikor a lányom született(6 éve), akkor még nem volt gyógyszertári, és nekünk akkor a Gabi jött be.
7/7 anonim válasza:
A Johnson's-t próbáltam én is, és kiszáradt tőle a bőre. A védőnő javasolta, hogy fél éves koráig minden ilyen terméket tegyek félre, addig nagyon érzékeny rájuk. azóta Nivea-t használunk, attól szép a bőre. Ha esetleg a fejecskéjén a bőr nagyon kiszárad, akkor sima étolajjal vagy bármilyen növényi olajjal érdemes bekenni, az használ neki a legtöbbet! Legalábbis nálunk így van, persze minden baba bőre más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!