Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babám tápszeres, mert...

3 hetes babám tápszeres, mert nincs elég tejem. Előtejem van kb 5-6 cseppnyi, érdemes mellre raknom igy a babát, vagy inkább ne kinozzam vele? Már 1 hete nem rakom cicire.

Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Ismerős a történet. Én is így voltam, kb. 3 hétig 20 miliket tudtam lefejni, és egyszercsak elapadt magától (császáros voltam).

Szerintem ne add fel, ha nem is rakod cicire, akkor is fejjél még, próbálkozz, hátha megindul. De ha mégsem, akkor sem kell elkeseredni, a mai tápszerek már teljesen biztonságosak.

2008. okt. 24. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
tápszer előtt mindig tedd a cicire.nem mindenkinek indul meg a teje hamar.minél többet rakod rá annál több lesz a tejed.
2008. okt. 24. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kereslet kinálat elvén müködik a tejelválasztásunk minnél többet szopik anál több lesz mindenképp probáld ha elfogadja.
2008. okt. 24. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!