Milyen kicsire összecsukható sport babakocsit ismertek?
Szeretnék venni a babónak egy kicsire összecsukható sport babakocsit, melynek állítóható a lábtámasza, és nem lapra, hanem esernyőre csukható, legyen napvédője, kupolája. Pici autómba be kell férnie. Az ülőrész se legyen kicsi, hogy sokáig lehessen használni, 20 kg-ig. Milyet ajánlotok?
Köszönöm a segítségeteket!
Kriszti
Espiro Magic 2010
Jellemzői:
- Modern, alumínium vázas babakocsi a tolókarba épített, egyszerűen kezelhető összecsukó mechanizmussal.
- Ultra könnyű vázszerkezet
- Egy kézzel irányítható
- Extra kicsi méretre összecsukható, repülőgépre is felvihető!
- Egyidőben fékezhető, bolygósítható első kerekekkel.
- Minden kerék rezgéscsillapítással van ellátva.
- Nagy méretű bevásárlókosár.
- 5 pontos biztonsági öv puha vállpántokkal.
- Fokozatmentesen dönthető háttámla
- 170 fokig fektethető!
- Széles... 31.992Ft + ÁFA (39.990Ft) Drága, de baromi jó.
Pierre Cardin Sport babakocsi ps625-t vettem
Én itt vettem:
Napernyőt is vettem hozzá, nagyon jól védi a naptól a kupola nem elég egyik kocsinál sem.
Az első üléshez is be lehet tenni, mi oda szoktuk.
Nekünk ilyen van,igaz nem esernyőre csukható,de összecsukva befér az anyos ülés elé is.7hónapos korában vettük a lányomnak,jókat alszik benne.
Szia!Az én kis manómnak ilyen van,nagyon sokat keresgéltem,mert pont ugyanazok a funkciók kellettek mint nektek. [link]
Támlája teljesen fektethető,van karfája,lábtartó állítható és még egy nagyon jó funkciója van,amit itt a képen sajnos nem mutatnak,hogy a kupola részből még egy rész alúlról előhúzható,tehát teljes napvédelem,és még kis látnak a manók.esernyőre csukható,a mi csomitartónk is nagyon kicsi(Clio).Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!