Milupa Biskotti babapiskotat lehet adni 7honaposnak?
Figyelt kérdés
Az van rairva hogy 6hos kortol, de kisfiam meg nem evett ilyesmit es felek hogy letörik egy nagyobb darab.Vagy ez szetmalik könnyen?Ismeri valaki,mikortol adtatok babatoknak es hogyan(ugyertem csak kezebe hogy nyalogassa, egye vagy reszelve a gyümölcsbe)?2010. jún. 1. 18:05
1/2 anonim válasza:
Adhatod neki egyben csak legyél mellette. Ha le is törik egy nagyobb darab akkor is elolvad hamar de ők még nem igen tudják letörni.
2/2 anonim válasza:
Én 6 hónapos korától adom a fiamnak, de mindig gyümölcsbe reszelve kapja. Amúgy nem is szereti rágcsálni, mindig eldobja vagy csak játszik vele, szerintem kemény neki és az a baj vele, hogy nem olvad hanem törik és sértős is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!