Milyen nem receptköteles tápszert kaphat egy 3,5 hós babó?
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 07:38
1/6 anonim válasza:
Szia!
Hát elég sokfajta van, ezt jobb egyeztettni a háziorvossal mert ha hasfájós a babád akkor csak HA-at szoktak neki adni, meg az se mindegy hogy mennyiért veszed mert receptre fele annyiba kerül mint egyébbként.
Mi BEBA HA-t eszünk de, mint írtam rengeteg fajta van.
Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
Szerencsére a kicsi fiam nem pocakfájós.
2008. okt. 24. 08:23
3/6 anonim válasza:
Mi Humana HA-t eszünk, de 3,5 hósan még nem kaptuk meg recept nélkül. Most 8 hós és a 3-as HA-t már lehet kapni recept nélkül is. Próbáltam neki sima tápszert adni ami banán ízű. Megette, de vhogy nem jött be neki, éhes maradt tőle. Úgyhogy vissza a hipoallergén Humanahoz és azóta nem ébred annyiszor az éhség miatt.
4/6 anonim válasza:
A DM-es babylove 1-es tápszert adhatod neki.Én is azt adtam neki.Egy picit székletfogó,úgy vettem észre.
5/6 anonim válasza:
A tápszerek 6 hóig írhatóakfel receptre, aztán csak anélkül normál esetben, de van receptre többféle..miért nem akarod receptre?-sokkal olcsóbb úgy, ha nem jó valamelyik , akkor ír a doki másikat.
De valóban a humana a legjobb hallomásom szerint,
6/6 anonim válasza:
Humana HA-t eszik az én lányom 4 hónapos és mi mindig a dokival íratjuk, mert 5 dobozzal el megy egy hónapban és bizony az így receptre is több, mint 10.000 ft. / hónapos korig fel lehet írni, ha csak pár száz forinttal is olcsóbb receptre már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!