Hogyan kell tornáztatni 4 hónapos babát?
Figyelt kérdés
Minden este tornáztatom a csípőjét, bokáját, e füle mellé emelem a kezeit és felültetem a kezénél fogva pár másodpercre... de már szeretnék újabb gyakorlatokat is csinálni Vele. Ötletek?2010. jún. 1. 15:47
1/2 anonim válasza:
Lehet a karjával többet játszani: keresztezni a mellkas előtt, összeérinteni az ellentétes lábbal (kúszás, mászás, majd járás előkészítése), lábakat keresztezni.
Közben mindig mondókáztam, pl:
sim-sum fúj a szél
ez a kis fa jajj de fél--- karja a füle mellé majd vissza
minden ága megremeg
a levele lepereg --- karja keresztez a mellkasán
ejj hajj semmi baj
újra zöldül majd a gally --- köröz a karjával
2/2 anonim válasza:
Szia!Keress rá úgy hogy babatorna a neten annak idején én is találtam nagyon jó gyakorlatokat.
Nálunk olyan volt a torna, hogy minden gyakorlathoz volt egy versike.Szerintem ezt a tornát valahol itt is láttam már.Talán itt is rákereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!