Hogyan tudom fejleszteni, tornáztatni a babám mozgását, hogy elkezdjen forogni? Most 5 hónapos. Direktbe próbáljam mozgatni? Vagy majd úgyis ráérez és elkezdi?
Előbb-utóbb rá fog érezni, és magától elkezdi csinálni, tudod, hogy minden baba máshogy fejlődik.
De ha nagyon szeretnéd segíteni a forgásban, akkor nézd meg ezt a videót, mert nagyon jó praktikák vannak benne erre: http://www.youtube.com/watch?v=zx1Lt69W4PU
Direktbe tettem hasra,probalkoztam nagyon sokszor,minden kudarba fulladt,nem akarta visitott.
aztan egyik reggel 6,5honaposan magatol hasra fordult,minden elozmeny nelkul,aztan nem volt megallas,maszas,allas,ules most tartunk a "szaladni probalok anya" fazisnal:)
1eves.
Első válaszolónak üzenem, nagyon köszi a linket, próbálgattuk a videón látottakat. Annyit változtattam az eddigi direktbe forgatáson, hogy nem az ágyon, matracon próbálkoztunk, hanem a földön csináltuk pléden, és képzeljétek 5 perc és máris hasról hátra fordult egyedül. :D
Mondanom sem kell úgy örültem, hogy potyogtak a könnyeim.
Első vagyok. Szívből örülök, hogy segíthettem! :)))
Minden jót Nektek, és jó gyakorlást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!