Lányom szeptemberben menne bölcsibe, én augusztusban szülöm az öcsit, mehet bölcsibe így vagy itthon kell maradnia amig TGYÁSt kapok? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:32
11/14 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit az utolsó. Nálunk is sokszoros túljelentkezés van, 113 várakozó van előttünk (2 éves korában vissza kell mennem dolgozni), és nagyon nem tartanám fair-nek, ha pl. egy olyan anyuka miatt, mint te, nem jutna be a kisfiam.
12/14 anonim válasza:
Nekem egy bölcsiben dolgozó mondta,h ilyen esetben az öcsi 20 hetes koráig járhat a nagyobb bölcsibe.
13/14 A kérdező kommentje:
azt hiszem b ekell mennem megkérdezni hogy is van ez.
még az jutott eszembe hogy nem szeptembertől adom be hanem alkezdjük most a beszoktatást, így nem lesz neki új...és akkor "évközben" is kitehetik? amúgy van munkáltatóim, dolgozom, férjem is, saját vállakozás. Nem is "lepasszolni" akarom csak a társaság...
2010. jún. 1. 17:11
14/14 anonim válasza:
Akkor vidd játszótérre, vagy játszóházba, és hagyd meg a lehetőséget annak aki tényleg rá van szorulva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!