Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom szeptemberben menne...

Lányom szeptemberben menne bölcsibe, én augusztusban szülöm az öcsit, mehet bölcsibe így vagy itthon kell maradnia amig TGYÁSt kapok? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Pont azt akartam írni, amit az utolsó. Nálunk is sokszoros túljelentkezés van, 113 várakozó van előttünk (2 éves korában vissza kell mennem dolgozni), és nagyon nem tartanám fair-nek, ha pl. egy olyan anyuka miatt, mint te, nem jutna be a kisfiam.
2010. jún. 1. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy bölcsiben dolgozó mondta,h ilyen esetben az öcsi 20 hetes koráig járhat a nagyobb bölcsibe.
2010. jún. 1. 16:01
 13/14 A kérdező kommentje:

azt hiszem b ekell mennem megkérdezni hogy is van ez.

még az jutott eszembe hogy nem szeptembertől adom be hanem alkezdjük most a beszoktatást, így nem lesz neki új...és akkor "évközben" is kitehetik? amúgy van munkáltatóim, dolgozom, férjem is, saját vállakozás. Nem is "lepasszolni" akarom csak a társaság...

2010. jún. 1. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor vidd játszótérre, vagy játszóházba, és hagyd meg a lehetőséget annak aki tényleg rá van szorulva!!
2010. jún. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!