Ereztetek mar ugy hogy a babatok nem szeret? Bovebben lent!
Ez teljesen normális!Nekem is ezt csinálta a fiam.Most kezd egy kicsit szeretni 20hós, de eddig nem.Pontosan azért van amit te is írtál, hogy "anya mindig roszat csinál".Az öltöztetés, pelenkázás, körömvágás, mindig rámszól stb.
Ne érezd magad emiatt hibásnak, szerintem ez minden gyerekkel így van.Kitartás, lesz az a korszak is amikor azt mondod hogy, hagyál már és egy kicsit menj apához.
Én is ezt érzem, amit a kérdező... Nálam ráadásul ikrek vannak, 15 hónaposak múltak. Ugyanúgy kapaszkodnak máshoz, hozzám nem jönnek, sírnak tisztába tevéskor, etetéskor...
De ezekszerint ez nem egyedi probléma. Azért mondjuk rosszul esik, hisz' én megteszek mindent, erre Ők meg így reagálnak. Szinte furcsa, ha odajönnek és hozzám bújnak.... de nagyon jó érzés olyankor.
én is érzem ezt néha a 2 éves kisfiamnál, d szeretnek ők minket, nagyon is! azért esik nekik tosszúl ha mi szólunk rá, mert szeretnek és nem értik miért nem szabad ezt meg azt, rosszúl esik nekik, de majd átmennek ezen az időszakon.
minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!