Lehet kapni most céklát? Hogy kell elkészíteni 6 és fél hónapos babának?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 12:20
1/5 anonim válasza:
Én a piacon vettem 2 kisebbet. meghámoztam, felkockáztam, beraktam egy tepsibe, letakartam fóliával és megsütöttem. Amikor puha lett összeturmixoltam. Én mindig adok hozzá egy kis főtt krmplit is sűrítőnek.
De volt már olyan, hogy felkockáztam és annyi vízben, hogy ellepje megfőztem krumplival együtt. kicsit késöbb raktam bele a krmplit, mert a cékla lassabban fő.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbáljuk.
2010. jún. 1. 12:27
3/5 anonim válasza:
Tescoban vettem nagyon szép célkát.Megpucoltam, felkockáztam, sütőzacsiban megsütöttem, turmixoltam.A felesleget fagyasztottam (jégkockatartóban).Krumplival szoktam adni, de néha reszelek bele almát is.
4/5 anonim válasza:
Megmostam, megszurkáltam, alufóliába csomagoltam, sütőben megsütöttem, utána meghámoztam (így az összes vitamin és ásványi anyag benne marad), utána almával és főtt krumplival turmixoltam. Ha adsz már husit is, akkor párolt csirkemellet is turmixolhatsz hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. jún. 1. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!