Meggyet hány hónapos kortól lehet adni és milyen formában kell elkészíteni, mivel lehet adni?
4 hótól lehet adni,de én 5 hótól adtam,megfőzöd/párolod,pürésíted,keverheted gyümivel.
Az én kisfiam ma kapott meggyet krumplival,imádta!
szia
az én lányom 4,5 hónaposan ezzel kezdte a kóstolást. 2 szem meggynek a levét kapta nyersen. Nagyon szerette, (most is szereti), első 2 héten csak ezt kapott. Aztán barack, alma .... répa, krumpli 6 hótól.
17 hónapos
Én ezekkel párosítottam a meggyet és 5-6 hónapos kortól kapta, de először (pár napig) csak a levével kóstoltattam:
- krumpli+csirke mell+meggy
- krumpli+meggy
- banán+meggy
- barack+banán+megy
- alma+banán+meggy
A gyümölcsökhöz 6 hónapos kora óta reszeltem bele babakekszet. Majd később túróval, joghurttal, rizzsel is.
A gyümölcsökkel nyersen, kimagozva és botmixerrel pürésítve. Krumplival pedig főve adtam, szintén kimagozva és pürésítve, amikor még nem evett darabosat. Ja és eleinte "meghámoztam" a meggyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!