Kelkáposztát hogy szoktátok készítni babátoknak?
Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam.2010. jún. 1. 10:51
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy még nem is ehet, mindenhol mást olvasok.
2010. jún. 1. 11:15
2/4 anonim válasza:
Én már akkor adtam meg karfiolt is. Egy burgonyát egy rózsa karfiollal vagy cikk kelkáposztával jó puhára főztem, majd Kis olajjal turmixoltam. Ha esztek joghurtot, akkor egy evőkanállal azt is turmixolhatsz bele. Nem fájt tőle a hasa!
3/4 anonim válasza:
kis olajon megfuttatom a felvágott kelkáposztát, teszek hozzá csirkehusit, petrezselymet, majorannát meg egy kis sót, puhára főzöm és leturmixolom. lányom 8 hónapos, most nagy sláger ez nálunk, kétszer annyit eszik belőle, mint más kajából :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, majd kipróbálom.Karfiolt már evett és szerette, és nem fájt tőle a hasa.
2010. jún. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!