Van itt olyan anyuka, akinek senki sem segit a gyerek mellett? Apuka sokat dolgozik, házimunka fözés, sétálás babával, orvoshoz stb, mindent egyedül kell?
Nekem volt segítségem az első 2-3 hónapban azóta nincs!Végül is Anyukámtól nem várhatom el,hogy mindig velem legyen,hisz éjszaka dolgozik!Apám az ország másik felében lakik,így őt 2x ha láttam!Apósomnál lakunk,de ő másfél havonta jár haza,de akkor sincs itthon,mert kocsma+haverok!Anyósom meg tojik ránk,pedig oka nem lehet rá!Három gyereke van!mind a 3-tól 1-1 unoka!Az elsővel(9,5 éves) foglalkozott,főleg mikor ő nevelte vagy egy évig,mert a kedves szülők tojtak rá!Azóta az apja magához vette,de sok jóra nem számítunk!Az anyja legalább 1,5 éve nem is jött hozzá látogatóba,de még csak egy telefon se!A második unokát(Most lesz 9 éves) mindig beetette,hogy majd megy,meg vesz neki ezt-azt,de sose tette meg,így a gyerek mindig azt mondja mostanában,hogy nincs is mamája,mert mindig becsapja!
Az én lányomat(5 hós) is 2x látta!Egyszer ment a legidősebb unokához (akik 15 percre laknak tőlünk gyalog),de nem soltak volna,hogy mennek oda,pedig kocsival is szívesen elhozzuk,mert mindig arra panaszkodnak,hogy messze lakunk!Második alkalommal,akkor mikor családi banzáj volt!Ez volt kb 2,5 hónapja!Azóta most jelentkeztek,hogy baj van,mert nem tudtak fizetni fél évig 6.000 Ft-t, ki fogják őket rakni az önkoris lakásból és most tőlünk kérnek 30.000 ft.!Ilyenkor persze létezünk!De azt még véletlenül se kérdezték meg,hogy hogy is vagyunk!Anyám,ha már nem tud jöni legalább ruhákat vesz a lánynak,ami sok segítség,pedig ő is albérletben lakik!És nem 6.000 kell fizetnie havonta,hanem 60.000-at,és ráadásul 1edül és nem ketten!Na,mindegy!Anyósban is csalódtam,pedig nem volt ilyen!Biztos,hogy a legkisebb fiánál jobb,mert ott lehet inni és cigizni! :S
Régi a kérdés, de megkérdezném ugyanezt Tőletek, de nem írnék ki újabb kérdést.
Van valaki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!