Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap az 5 hós kisfiam...

Tegnap az 5 hós kisfiam megkapta a pneumococcos oltást. Normális, hogy ma egész nap nyűgös, sírdogál?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap csak kézben van el. Nektek milyen volt utána a babátok?
2008. okt. 23. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is tegnap kaptuk,hőemelkedés éjjel,és ma is,és nekem is nyűgös a kislányom,sokat sírdogál,és a hasfájás is ami eddig kis nyőgésekkel elviselte,az most komoly sírást váltott ki belőle,szval igen,nyűgösek vagyunk:-)

Mielőbbi nyugodt napokat:-)

2008. okt. 23. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy nyűgös, hiszen rögtön a vérébe kapott a még kialakulóban lévő immunrendszere egy nagy adag szennyeződést.

Esetleg patikában érdeklődj, hogy ilyenkor milyen homeopátiás szereket javasolnak, ismerősi körből tudom, hogy az segít valamelyest.

2008. okt. 23. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,most már megnyugodtam.
2008. okt. 23. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia mi is tegnap kaptuk meg.Nekem éjjelre belázasodott,most nemtudom melyik szuritól volt mert mi kettőt kaptunk.Egész éjjel 20 percenként didizett,csak attól tudot megnyugodni.Ma is egész nap nyűgös volt,nemtudta hogy mit is akkar.Nekem kijutott az éjjelből mert a 5 éves kisfiam is kapott valamit és 39 volt a láza.
2008. okt. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!