Cumit megyek vásárolni, juliusban szülök, milyen cumit vegyek a babámnak? Márka? méret stb.
Szia!
Én is a MAM-ot javaslom, méghozzá a MAM nanno-t,ez 0--2hóig van,és én már a kórházban is adtam neki,másnap mikor megszületett már odaadtam neki,de csak alváshoz használjuk általában!
én csak azután vettem cumit, hogy megszületett a kisfiam.- Nip és Babynova van/volt neki, jó volt mindkettő. Az egyik latex, a másik szilikon volt. A lényeg, hogy ortodontikus mindkettő.
Szerintem a kórházban nem fog sírni. Jobban kimerül a megszületésbe, minthogy egész nap sírdogáljon! :)
Szia!
Mi a MAM 1-est használjuk, és valóban volt a felicitas várandós csomagban is MAM cumi, de az már a 6 hós kortól volt. Nem értek avval egyet, hogy igény szerint ciciztesd...a cici az evésre van, a játszócumi meg benne van van nevében is, játékra, unaloműzésre, hogy az is lefoglalja. Vehetsz egyet próbából, de lehet hogy újszülött korában még egyáltalán nem fogja érdekelni. Majd inkább ha kicsit nagyobb lesz, és többet van ébren.
Könnyü, szép szülést Neked!
Utolsó vagyok
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem a MAM a legjobb, mert nagyon könnyű, így ha még gyengécske a baba, akkor is a szájában tudja tartani. Most is mamot használunk, csk már 6+-osat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!