Cumit megyek vásárolni, juliusban szülök, milyen cumit vegyek a babámnak? Márka? méret stb.
ha játszócumira gondolsz és nem etető, akkor a NUK-ot javaslom, fogszabáylzós cumi, 1-es méret, van belőle szilikonos és latex is, mi a szilkonosat használjuk.
de lehet, nem is fogja kérni a babád. :)
szép szülést neked! :)
Lehet,hogy nem is fog kelleni neki,van olyan baba amelyik öklendezik tőle,szóval ezzel ráérsz születése után foglalkozni.
Szép estét!
MAM éjszakai pipa! Könnyű, nem csúszik ki a szájából és nem csörög, mert nincs foggantyúja.
Cumisüveget nem tudok javasolni, nekünk az Aventesnek nem jött be a szívókája, most MAM-ot használunk, de az meg nem levegőzik. Szóval én egyiket sem ajánlanám. A Nuk-ot nem próbáltuk. Talán majd veszek én is.
Miért akarsz előre cumit venni? Nekünk nem volt és ne is kellett.
Ciciztesd a babád, mikor igényli, ne rontsd el cumival!
szia
nekem a kislányom 4 hós koráig nem fogadta el a cumit, több fajta is volt így többet is kipróbáltunk, de csak utcán sétáltatáskor volt hajlandó néha a szájában tartani (avent újszülött, mam-s, és van nem szilikon is)
aztán kb. 4 hósan egyik napról a másikra egyre többet játszott vele és már szinte kérte is ha nem volt a keze ügyében,
szerintem nagyon hasznos, egyáltalán nem zavart bele a szoptatásba, viszont miután ez van a szájában így nem töm bele minden mást :) egyfajta védelemként szolgál
én csak ajánlani tudom, még ha eleinte nem is biztos hogy elfogadja (amit én a csomagban kaptam mam-s cumi az nem újszölött méret volt, mi az avent újszülött cumit 6 hós korig használtuk)
Cumisüvegem van több is Aventes, de játszocumit gondoltam egyet veszek probának hogy kell e neki vagy nem.
kiváltottam a csomagot de piros cumit adtak benne, nekem meg kisfiam lesz:))
még egy kérdés, hogy a korházban ha sokat sir, adhatom neki a cuimit? vagy ott szolnak érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!