Melyik pénzintézetnél érdemes a babakötvényt megkötni? Te melyiknél kötötted és miért azt választottad?
CIB - mert közel van :)
Mindegy hol kötöd, kb egyformák a feltételek mindenhol.
Én bent hagytam az államkincstárban, mert arra a számlára úgysem fizetek be egy fillért sem, mert nem biztos, hogy épp arra kell majd a pénz, amire engedik felhasználni.
Ha nem jelentkezel, automatikusan kezelik 18 évig. Nekünk az adóazonoítót is ők kérték meg a gyereknek azt hiszem.
Szia!
Mi a Fókusznál kötöttük meg, mint ahogy írod azért mert ez adja a legjobb ajánlatot!Nem tudom merre laksz, de nem annyira neve nincs mint gondolod szerintem, csak azért mert nem reklámozza magát, itt felénk több fiókja is van!
Nem 4 milliót írtam, hanem néhány, ami több, mint 1.
Láttam, hogy Kecskeméten 4 fiókja is van a Fókusznak, de Szegeden pl egysincs. Amúgy meg tudja valaki, hogy van-e állami garancia erre a pénzre? Szóval ha csődbemegy egy pénzintézet, akkor elveszik az a pénz, vagy sem?
max 120000et lehet évente befizetni. De a hozam mellett érdemes megnézni milyen költségeket vonnak le, mert nehogy úgy járj mint a biztosításokkal szoktak.
A másik pedig hiába van bankgarancia, most ment csődbe valahol egy takarék és nem kapták meg a betétesek a pénzüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!