Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor választottad el a babád?

Mikor választottad el a babád?

Figyelt kérdés
Akik szoptattak, mennyi ideig tették? és hogyan/mikor választották el a babát?
2010. ápr. 1. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapos kora körül magától abbahagyta a szopást.Igaz,akkor már szinte mindent evett.
2010. ápr. 1. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
10,5 hónapos volt a fiam, amikor 5 napot kényszerültem nélküle tölteni (egyetem egy másik városban). Mikor haza értem, már nem kellett neki...
2010. ápr. 1. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ot honapos kora korul kevesebb volt a tejem,kezdtem potlast adni neki,Hat honapos koraban pedig amikor elkezdteuk a hozzataplalast ,szinte mar egyaltalan nem kellett neki a cici
2010. ápr. 1. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

1 éves és még nem mutat jelet a babám, hogy az éjszakairól lemondana!

Nem akarom Én elválasztani, majd magától elöbb-utóbb megteszi!

2010. ápr. 1. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hónaposan. Akkora már csak reggel szoptattam, este már tápszert kapott. Egyik reggel lemértem,már csak 40-50 ml-t tudtam 10 perc alatt lefejni, akkor úgy döntöttem, abbahagyom, azóta tápot kap reggelre is. Napközben gyümit, főzeléket már egy ideje.
2010. ápr. 2. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

13 hónapos korában álltam le az éjszakai, majd 14 hónaposan a reggeli szopiról. Most 16 hónapos, még este szopik, de már csak néhány nap van hátra a teljes leszoktatásig.

Le lehet pontozni... de én úgy gondolom elég volt :-)

2010. ápr. 2. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Utolsó: hogy szoktattad le az éjszakairól?

Az enyém 13 hónapos és lassan szeretném leszoktatni, mert elég macerás az éjszakánkénti 2-3 ébredés.

2010. ápr. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!