Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen játékot érdemes venni...

Milyen játékot érdemes venni 1 hónapos babának? Hány hónaposan "játszik" egy baba?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
3-4 hónapos kortól.
2010. máj. 31. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amitől teljesen ki vol "sütve": fehér lufira filccel geometriai mintákat rajzoltam, és lógattam a feje fölé,imádta! Szóval érdemes éles textúrájú dolgokkal (elsősorban fekete-fehér) körbevenni
2010. máj. 31. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
20:54-es vagyok: 2 hónapos elmúlt,amikor a pihenőszékére olyan felakasztható játékot tettünk, amelyről a lelógó részeket elérte a kezével, vagy alufóliából csináltan lecsüngő karikát, így az átlagtól sokkal hamarabb fedezte fel a kezeit.
2010. máj. 31. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vegyél, amit kézben tud majd tartani, ha már fog a kezével. 3 hónaposan már tud fogni. Csörgő, rágóka, textilkönyv, morzsolgató kendő, olyan is van, ami "zörög" belül amikor gyűrögeti, ezt nagyon szeretik a babák. Felakasztható játékok is praktikusak, hordozóra, kiságyra, babakocsira is felrakhatod.
2010. máj. 31. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a forgó már első naptól kedvenc volt. Jól látja a pelenkázóról és mégha nyöszörgött is, ha meglátta mindig abbahagyta, a mai napig, most 4 hós.
2010. máj. 31. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Anya keze a legjobb játék. Vagy a sajátja, kiságyra szerelhető forgót is elég hamar nézegetik. Csörgő, rágóka. Az én fiam a cicimmel is játszik. Bekapja, rám néz, leszáll róla nevet, megint bekapja, megint leszáll róla. Ez szerinte nagyon vicces. Nagyon édes, igaz ő már 3 hónapos.
2010. máj. 31. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Mindegyik "játékot" kipróbálom. Most rendeltem meg rezgő pihenő széket, és vetítő, zenélő forgót. Rágokát, csörgőt, kaptunk, még nem tud vele mit kezdeni, de akár egy óráig is elnézegeti a könyvespolcokat a nappaliban. :) A bölcsőre meg gyöngyöt akasztottam, plüss játékot és csörgőt, de rövid ideig volt csak érdekes. Úgy érzem "türelmesnek kell lennem".:))

Minden további ötletet is köszönök.

2010. jún. 3. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!