Egyhetes csecsemőhöz illik/szabad/szokás vendégeket hívni?
Figyelt kérdés
Nem rokonok, nem is túl közeli barátok. Ti mikor hívtatok?2017. nov. 18. 21:39
1/5 anonim válasza:
Nem szokas, legalabb is felenk.
A 6 hetes gyermekagyat illik kivarni.
2/5 anonim válasza:
Első babánál nem voltak még olyankor, nem is kívántam... másodiknál ahogy hazaértünk, hívtam a legjobb barátnőm hogy ha tud, jöjjön kicsit, mert az első is épp hogy elmúlt 1 éves, jól esett 10 perc, amikor lezuhizhattam, barátnőm pedig játszott a nagyobbal és nézett a picire addig, de csak ő... a rokonok később jöttek.
3/5 anonim válasza:
Szeeintem lehet ha jol ismered oket es nem betegek :)
4/5 anonim válasza:
1. Baba meg a szeltol is ovtam...kb 1 honapos koraig csak a nagyszulok johettek. 2. nyari baba lett igy mi mar 2 hetesen mentunk es jottek is hozzank....3.babaam szinten nyari.haza jovetel masnapjan mar tele volt a lakas es m8 is mentunk mindenhova. Na persze csak a csalad jott.senki nem volt beteg hetekkel elotte sem. Telen egy kicsit jobban kell vigyazni szerintem a virusok miatt illetve hogy jobban legyen szelloztetve a lakas. Egyebient meg szerintem ez is hozzaallas kerdese. En pl jobban ereztem volna magam ha nem jon senki....de jo volt a segitseg.
5/5 anonim válasza:
Így ősszel-télen szerintem nem jó ötlet. Én 39 hetes vagyok, a nagyikon és a tesóimon kívül más nem fog jönni karácsonyig, mert ki tudja, ki, mit hordoz, és azért, mert neki épp csak fáj a torka picit, ne legyen már rossz a babának is. Nyári babánál szerintem max másfél-két hetet várnék egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!