Ezek közül a nevek közül melyik?
Figyelt kérdés
Lea
Léna
Jázmin
Réka
Hanna
Olivia
Linda
Milla
Anita
A vezetéknév Németh. Írhattok még szerintetek szépen hangzó neveket ehhez. Köszi!
2017. nov. 18. 10:33
11/19 p.szabina1223 válasza:
Nekem Rékám van <3 szóval +1 voks a Réka névre. De amúgy tetszik még a Milla, Linda és a Léna is.
12/19 anonim válasza:
Köszi a lepontozást megint...
#1 voltam,nem értem mi a baj a válaszommal.
13/19 anonim válasza:
Utolsó itt mindenki le van pontozva, mert sokan képtelenek elfogni hogy a piros gomb mire is való.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A Lea felé húz a szívem leginkább, de lehet két keresztnév lesz végül.
Én mindenkinek zöldet adtam, nem értem, hogy miért kell lepontozni valakit, pláne egy ilyen szubjektív dolognál.
2017. nov. 18. 15:40
15/19 anonim válasza:
Lea és Milla a legcsúnyább, a többi vállalható. A Réka tetszik.
16/19 anonim válasza:
Olívia egyik kedvenc név
Amit adnék: Lena, Hanna, Lea, Anita
Jázmintól itt falnak mennének, Réka dettó a Lindát nem szeretem és Millát sem.
18/19 anonim válasza:
Nagyon tetszik: Lea, Léna, Réka.
Tetszik: Jázmin, Hanna, Milla.
A többi nem.
19/19 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Réka tetszik egyedül, szerintem a vezetéknévhez is tök jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!