Mikor szopizhat a babám ha neocitránt ittam? Mennyi időt kell kivárnom?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 10:06
11/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom akkor ha elcsesztem a hétvégéteket,remélem mindenki tud majd ettől függetlenül aludni :) rendben,vállalom,hülye vagyok,igy jo?De ugye nem várja el senki egy anyától csak mert szoptat hogy felforduljon péntek éjjel a betegségtől?Vagy de?Egyet ittam,biztam benne hogy segit valamit,elnézést minden ősanyától hogy nem fulladtam bele a takonyba,ne haragudjatok.pffff
2017. nov. 18. 11:42
12/33 anonim válasza:
Kérdező, miért puffogsz?
Te voltál a hülye, kb 2 perc alatt megtaláltad volna a választ. Igen, hajnal 2-kor is akár, ugyanis az internet akkor is működik.
Egy kis xanax is kéne neked, úgy látszik.
13/33 anonim válasza:
Van a facebookon egy szoptatós csoport: Szoptatási tanácsadás -kérdezz felelek, ott vannak olyan szoptatási tanácsadók is akik egyben orvosok vagy gyógyszerészek is, biztosan tudnak segíteni. Általában támogatóak a hozzászólások.
14/33 anonim válasza:
Egy felnőtt gondolkodó nőtől igenis elvárható, hogy hajnali kettőkor is, és bármikor legyen annyi esze, hogy nem árt se magának, se a gyerekének. Hidd el, nem te vagy az első nő a világtörténelemben aki beteg, én is voltam, és nem szedtem be semmit, mert nem akartam ártani a gyerekemnek.
15/33 anonim válasza:
Aki gondolkodik az ősanya? :) Ajjjaj..szegény gyerek.
16/33 anonim válasza:
3 hónapos volt a lányom, amikor migrénes fejfájásom lett éjjel. Telefonon megnéztem, hogy mit vehetek be. Hánytam és nem láttam rendesen, de akkor is megnéztem. Panadol, Algopyrin. Ennyi a választék. Bevettem, hideg borogatás a tarkóra és sírtam. Elmúlt, túléltem, reggel szoptattam. Úgyhogy felelőtlen, lusta és ostoba vagy.
17/33 A kérdező kommentje:
Jolvan lányok...kezdjük előlről.Amit nem irtam le hogy csak reggel és délután szoptatok,abban igazatok van hogy hibáztam na de nem ekkorát!!!!!!!!!!Hát álljatok már le de komolyan.Ha már ekkora szar anya vagyok hogy megittam,mit tanácsoltok,meddig ne szoptassak?Anyatej van a fagyasztóban,meddig helyettesitsem a szoptatást?Nem kell sajnálni a gyerekeimet,mert fogalmatok sincs rola mennyi mindent megteszek értük,és persze hogy nem én vagyok az egyedüli beteg szoptatós anya a világon,de engem a saját bajom érdekel és a tapasztalatok,tanácsok!Én nem ide járok okosodni,de most ugy gondoltam kaphatok választ a kérdésemre....
2017. nov. 18. 12:13
18/33 anonim válasza:
szia! Akkor a délelőtti szopi már gondolom fagyasztott tejpótlás volt, ha a délutáni is így megy, utána biztos szoptathatsz ismét!
Mekkora a baba? Ha 4 hónap alatti, akkor csináld így mindenképpen, ha idősebb, akkor ne aggódj, főleg egy sima vény nélküli készítmény miatt. Ezt védőnői-csecsemőápolói véleményre alapozom, anno az időben nekem így mondták.
Jobbulást kívánok! Piszkálódókkal nem kell foglalkozni, alpáriakkal főleg. csak egy plusz tanács. :)
19/33 A kérdező kommentje:
5 honapos lesz :)persze,üvegből kapott tejet és még holnap reggel sem fogom szoptatni,lefejem és kiöntöm a tejet.Köszönöm a normális választ
2017. nov. 18. 12:40
20/33 anonim válasza:
Itt már teljesen mindegy, hogy mit vagy miről kérdezel mindig ilyen stílusban érkeznek a válaszok.. Valamikor ez volt a legboldogabb témakör a fórumon, ma ez a legkeserűbb. Olyan bunkók itt egymással az emberek, mint sehol máshol, nem is értem, hogy miért, azt hinném, hogy aki babázik, gyereke van, az boldog és elégedett, az többnyire kedves és segítőkész, de erről szó sincs, mindenki lekezelő, lenéző, arrogáns, kioktató, flegma. Bocsánat az OFF-ért, de egyszerűen elszomorító olvasni. Nyugodtan pontozzatok le, itt úgyis mindig 50% alatt vannak a válaszaim, a többi kategóriában meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!