Melyik fiú nevek tetszenek nektek?
Első baba, és nagy örömünkre kisfiú.:)
Mindig is azt hittem milyen egyszerű lesz majd a névválasztás, van/ volt úgy is pár kedvenc nevünk, tévedtünk.:/
Vannak nevek amik tetszenek, pl.: Olivér, Patrik, Dominik, Marcell, Zsombor, Nimród, Botond, ezeket sorolnám a listás nevek közé. De egyszerűen nem tudunk dönteni.:(
A vezetéknév Belme, (és második névként az apuka nevét is megkapná.)
Tudnátok esetleg ötleteket adni? Vagy a felsoroltak közül melyik szép szerintetek? Persze olyan neveket várok amit szívesen adnátok ti is.:)
Előre is köszönöm!:)
Dominik
Ábel, Ádám, Ágoston, Áron, Dániel, Ferdinánd, Ferenc, Fülöp, György, Győző, Henrik, Ignác, István, Illés, Iván, Jonatán, Krisztián, László, Lőrinc, Mihály, Miklós, Renátó, Richárd, Salamon, Sámuel, Szilveszter, Tamás, Tivadar
A vezetéknévhez a második keresztnév ismerete nélkül a kérdésben felsoroltakból az alábbiak passzolnak véleményem szerint:
Legjobban:Olivér, Botond
Kicsit kevésbé, de még okés: Zsombor
És szerintem ezek közül az Olivér passzol a legjobban. Zsomborral is még kicsit fura, és az Olivér névvel a legjobb. Viszont az nekem pl amúgy személy szerint nem tetszik, szóval akkor Botond:D
Szóval a legjobban passzolók ebből a felsorolásból az Olivér és a Botond:)
Szerintem a legszebb fiúnév a Vendel.
De ezeken kívül még nagyon tetszik az Adrián, Alex Márton, Zénó, Adonisz :)
Zsombor,Nimród,Botond nálam is listás, talán a Zsombor a legkedvesebb.
Tetszik még:
Máté
Ármin
Adrián
Hunor
Kornél
Csongor
Sebestyén
Noel
Bálint
Levente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!