Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amióta megvan a babó nincs...

Amióta megvan a babó nincs kedvem, energiám a sexhez, mert hulla vagyok, mással is előfordul ez? Már 7 hónapos és félek a férjem félre fog lépni..

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs rá energiám, segitségem semmi, egyedül vagyunk, én viszem a háztartást meg foglalkozok a babóval.
2008. okt. 23. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 20 hónapos a kisfiam és 3 hónapos terhes vagyok ugyhogy én majdhogynem ugyanabban a a cipőben járok mint te,nekem sincsen sokszor kedvem a sexhez,de nekem elég megértő a férjem és mindig mondja,hogy szeret,hogy nem azért szeret,hogy állandóan kelljünk,hanem engem szeret.

Nekünk is az elején nehezen ment,de beszélgettünk a dolgokról elmondtam,hogy nekem milyen nehéz és azóta lett minden más.

Ha a férjed szeret téged és a gyermeketeket akkor hűséges fog maradni,és megért téged.

Szerintem este amikor 2esben vagytok próbáld vele ezt a dolgot megbeszélni mond el neki mitől félsz,hogy mennyi törődést igényel már a picur,a háztartásnak a vezetése milyen fárasztó és,hogy ö is nyugodtan besegíthet bármiben hiszen a férfiak is tudnak takarítani.

Ha nem sikerülne megbeszélnetek a dolgokat,akkor próbálj meg ellazító dolgokat csinálni pl.amikor a pici alszik!

Mert azért egy nő,az nő marad szülés után is és a tested,lelked igényli a törődést és ezt nem szabad nekünk nőknek elfelejtenünk a háztartás meg ráér,nem csinálja meg helyetted senki sem ezért semmi gond nem lesz belőle ha a pici alvási ideje aladt nem takarítasz,hanem magaddal törődsz egy kicsit!!!!

2008. okt. 23. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Az én kislányom hat hónapos és nekem sincs senkim csak a férjem. Segíteni is csak ő segít. Nagyon lelkiismeretes és a babóval is sokat törődik, segít a háztartásban is, de én is kivagyok purcanva. Mivel a vasam is nagyon alacsony ezért fáradékonyabb vagyok, sokat szédülök, a szivem is beteg és a vérnyomásom is magas. A szexel kapcsolatban más okból de én is keveset szorgalmazom. Ugyanis durva szülésem volt, és három hóanpig nem is élhettünk házas életet, utána is csak óvatosan, de még mindíg nagyon nagy fájdalmaim vannak, ezért elég ritka hogy rám tör a vágy, mert a félelem a fájdalomtól erősebb már bennem. Pedig a férjem nagyon óvatos és toleráns is egyben. Sajnos a szüléskor a farokcsontom is eltörött ez is nagyon fájdalmas és a gátam, hüvelyem is fáj még nagyon. Mi is megbeszéltük ezt a dolgot a párommal és én bízom benne maximálisan. Ti is beszéljetek és biztosan ő is toleráns lesz hiszen szeret benneteket. Sok boldogságot nektek.
2008. okt. 23. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Én nem panaszkodhatom a háztartás miatt, mert szerencsére Anyumékkal lakunk és ő sokat segít. illetve nekem csak ő segít, a férjem mintha nem is nagyon akarna ráébredni, hogy apa lett. Persze szexelni ugyanúgy akarna, de mivel lelkileg és más szempontból se nagyon támaszkodhatok rá, tele vagyok tehetetlen dühvel, én ezért nem akarnék, de ő ezt nem érti meg. Nálunk ebből van örökké vita. Ő állítja, hogy miattunk dolgozik állandóan, de valahogy nem olyan a szinezete, mert ha velünk lehetne vagy a picivel,akkor is inkább újságot olvas. Heti két-három napot van külföldön. Például ma is...

Szóval az okok különböznek, de nem csak Te vagy így.

2008. okt. 23. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk is ez a helyzet, mondjuk picivel más annyiban, hogy én kivánnám napközben, de mire estére hazajön a férjem, s kettesben lehetünk, addigra teljesen zombi vagyok. Nekem sincs segitségem, külföldön élek, családtól távol. csak a férjem van, de mire ő hazaér, a pici általában alszik..szóval én is féle, hogy majd mwgkörnyékezi valamelyik kolleganője.. ráadásul én még 30 kilót hiztam is.. nálunk szülés óta nem is volt még sex..
2008. okt. 23. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk is igy van , ahogy nálatok.ANnyi hogy az én férjem 7 napig távol van7 napot tölt itthon és azon a 7 napon minden nap szeretné ,dehát szülés óta nem épp öröm az együttlét.Kissé kiborultam amikor különbözö sexoldalak cimét találtam meg a számitógépünk historyjában , de úgy vagyok vele inkább igy mint élöben és valahogy megbeszéltük a dolgot mostmár kissé toleránsabb , de sajnos ez sok helyen probléma és a természet ezt nagyon rosszul oldotta meg.

Ha nem sikerül megbeszélnetek mindenesetre szurkolok Neked marad egy jó öreg tanács igyál meg egy pohár bort próbáld meg elengedni magad és tegyél róla , hogy mihamarabb véget érjen.:)))

2008. okt. 23. 14:42
 6/6 anonim válasza:

hát nem is tudom. most akadtam rá erre a kérdésre.

az én kislányom másfél éves. mivel szülés után bevérzett az egyik hüvelyi sebem, és későn mentem el vele dokihoz, a gyerekágyas időszak után sem tudtunk szeretkezni. próbáltuk. de a férjem elég nagy mérettel rendelkezik, hát fájt is rendesen. 3hónapig nem is sikerült. aztán sikerült, de még kb 3 hónapig nagyon fájt.

azóta pedig... este nincsen kedvem, mert már lefáradtam az egész napos játéktól. amikor meg lenne kedvem, a férjem dolgozik. mire hazaér, a gyerek felébred délután.

hétvégén sincs mindig kedvem.

22kilót híztam, de már 18 lement belőle. annyira nem is nézek ki vészesen. segítségem nincsen, a szüleinktől 300km-re lakunk.

a férjem viszonylag toleráns, de tudom, hogy a heti 1 alkalom édeskevés.

segít, ahogy tud, de tudjátok pasik, heti pár óra, amikor egyedül elmehetnék pl konditerembe vagy bevásárolni piszokul sokat számítana. egy kis idő, amit a nő csak magára tölthetne el- pihenni.

2009. dec. 9. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!