Adhatok uzsonnára joghurtot?
Figyelt kérdés
Eddig a tejpépet adtam uzsira, de most kiváltanám az egyik vacsit vele (mert 2x vacsizunk), és bevezetném a joghurtot uzsira. De jóllakna vele egyáltalán? Meddig bírná ki vele? Most leszünk 9 hóonaposak.2010. máj. 31. 11:13
1/2 anonim válasza:
8 hónapos a kisfiam, és egy nap egyszer szoktam adni neki babajoghurtot, vagy uzsira vagy tízóraira. Neki elég, jól lakik tőle, pedig majdnem 10 kg. Humana 8 hós kortól adhatókat szoktam venni, vagy danone natúr joghurt + kevés gyümi.
2/2 anonim válasza:
kisfiam 8 hós kora óta kap joghurtot, először babajoghurtot, de most már natúr joghurtot adok neki. (10 hós) Szoktam bele turmixolni egy fél banánt h tartalmasabb legyen, vagy elrágcsál hozz 1-2 babakekszet, vagy kiflicsücsköt. Az uzsi nálunk 4 kor a vacsi 7-kor van. kb 100-150 ml-t joghurtot eszik + a rágcsálnivaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!