Mindenkinek a saját gyereke a legszebb?
Tegnap átjött a barátnőm, 2 éve lesz jövő hónapban a kislánya. A én babám 5 hónapos. Azt mondta, hogy az én kislányom sokkal szebb, mint az övé. nem értem, hogy mondhat ilyet egy anyuka? Persze jól esett nekem egy picit, de nagyon furcsáltam, nekem eszembe se jutna ilyet mondani, hogy valakinek a gyereke sokkal szebb mint az enyém. Persze vannak nagyon szép és aranyos babák, nem úgy értettem.
Nektek mi a véleményetek erről?
Szia! Lehet, hogy csak irigyelte, hogy a te babád még ilyen picike. Én nem tudnék összehasonlítani egy 5 hónapos kisbabát egy 2 éves kisgyermekkel....nekem ez a fura.
Azt nem tartom furcsának, hogy a tiedet szebbnek találja. Nekem is nagyon szépek a gyermekeim, egyiknek szép a haja, a másiknak a szeme stb., de összeségében vannak náluk szebbek is. A lényeg, hogy ők az enyémek, és így imádom őket.
Nekem gyönyörű a fiam, de attól még látom, h picit elállnak a fülei, s hogy örökölte tőlem a tokát:)
Ettől még gyönyörűnek látom, a hibáival együtt, sőt, azt gondolom, h ezektől még szebb, egyedibb.
De azt is látom, ha pl játszótéren van egy sokkal szebb kisgyerek, vagy képen látok egy nagyon egyben lévő babát, szabályos arccal, csillogó szemekkel.
A kettő nem zárja ki egymást, az enyém nekem a legszebb, a többi pedig a saját anyukájának.
Van egy kis barátnőnk, egyidős a fiammal, 21 hónapos, nem az az általánosságban elfogadott szép kislány, szőke, nagyon fehérbőrű, de olyan okos szemei vannak, olyan mélyen tud az ember szemébe nézni, imádom:) Időnként szépnek is látom, ő is az a típus, mint a fiam, h rád mosolyog, és és a szíved megmelegszik:)
Az én gyermekem is itt van, kettővel feljebb már írtam, aki kitalálja, h melyik az enyém, szavazhat rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!