Tomy Freestyle kenguruval tényleg kényelmesebb lesz a derekamnak?
Igy van,sokkal könnyebb ebben vinni a babát,de csak befele,magaddal szemben rakd bele.
Én nekem is ilyen van,igaz nem használom túl gyakran,de tényleg nagyon jó.
Igen olvastam már ezt a cikket, meg számtalan másikat, amelyik mind paráztatja a szülőket. Sajnos nem tudok mit tenni, muszáj valamiben magammal vinni és a babakocsiban, meg a kenguruban kifelé fordítva sír/ordít. Ezért kérdeztünk meg nem egy orvost is a kifelé hordozásról, mindegyik azt mondta, hogy semmi baja nem lesz tőle 4 hónaposan. 2év múlva, meg a hordozókendőről írnak ilyen cikkeket, hogy egészségtelen, mert ahogy néztem, tiszta görbe a baba háta benne, vagy csak rosszul használják sokan (inkább utóbbi)...
Mindig próbálgatom, hátha befelé is elvan benne, de sajnos fél perc után elkezd sírni, egy perc után, meg üvölteni. Amint megfordítom,nagyokat kacag és nézelődik. Ennyi. Ha a kezemben kiszem, az sem jobb.
Épp ez az, hogy nem baj, ha görbe benne a háta. Csak a helyes irányba görbüljön, ahogy a pocakban is volt, ne kifelé homorítva.
Persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó ;)
De ha megnézel természeti népeket, sehol sem cipelik kifordítva a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!