Kivihetem, vagy sem? Kisfiam 5 hós múlt,és mi a családdal együtt szoktunk a temetőbe menni.
Nyugodtan vidd ki, nem fognak rászállni a szellemek! :-)
Erről az a történet jut eszembe, amikor édesapám egy hétre eltanácsolta nagymamámat a háztól (pedig a saját édesanyjáról volt szó), mert a testvérem hasfájós, sírós baba volt, nagymamám pedig egy reggelen odaállított és elkészítette a szenes vizet, hogy abban fürdeti meg a testvéremet, mert rontás van rajta.
Kb ugyanakkora realitásalapja van mindkettőnek. Ki mondta ezt neked egyébként? Nem valamelyik nagyi, vagy dédi véletlenül?
(Félreértés ne essék, én imádom a nagyimat, de vannak olyan abszurd benyögései, amelyek néha megmosolyogtatnak, néha meg már bántóak. Nekem elég nagy a pocakom és amikor harminc hetes voltam és mindenki bókolt, hogy milyen helyes a pocakom, akkor ő három napig azon sápítozott, hogy mennyire sajnál engem, amiért ilyen nagy terhem van és feleslegesen szétnyújtom a bőrömet, merthogy még egyáltalán nem biztos, hogy gyerek is lesz belőle, még bármi történhet. Merthogy nem jó jel első szülő nőnél a nagy teher. Hát, nem magyarázom, hogy mit éreztem ekkor...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!